موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی داعش
مفتی دربار سعودی در بیحرمتی آشکار به صدها حاجی مظلومی که در نتیجه بیتدبیری و سوءمدیریت سعودیها در منا جان باختند، رژیم سعودی را بهطور کامل از فاجعه مصیبتبار اخیر تبرئه کرد و خطاب به این رژیم گفت: شما هرگز در آنچه رخ داد، مقصر نیستید.
شیخ عبدالعزیز آل الشیخ مفتی دربار سعودی و رئیس بهاصطلاح شورای علمای ارشد و پژوهشهای علمی و فتوای رژیم در ادامه تلاش برای مشروعیت بخشی به رژیم آل سعود به سوء استفاده از آیات قرآن کریم پرداخت و خطاب به آل سعود گفت: خداوند هر یک از مخلوقات و خلقش را که بخواهد بر دیگری برتری میدهد، خداوند شما را برای این سرزمین بزرگ، سرزمین حرمین شریفین برگزیده است و این از کمال علم خداوند است.
آل الشیخ با تأکید بر حمایت کامل خود و شیوخ وهابی از رژیم آل سعود مدعی شد: خیلیها به حاکمان عربستان و اقتصاد و انسجام آنها حسادت میورزند.
مفتی دربار سعودی که خبرگزاری رسمی عربستان سخنانش را منتشر کرده است، در ادامه بیحرمتی به صدها حاجی مظلومی که در نتیجه بیتدبیری و سوءمدیریت سعودیها در مشعر منا قربانی شدند، رژیم سعودی را بهطور کامل از فاجعه مصیبتبار اخیر تبرئه کرد و خطاب به آل سعود چنین گفت : شما هرگز در آنچه رخ داد (فاجعه منا) مسئول نیستید، زیرا تمام تلاشهای موفقیتآمیز خود را به کار گرفتید.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی حادثه منا
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در دیدار رئیسجمهور و اعضای شورای عالی فضای مجازی، این شورا را مرکز اصلی سیاستگذاری آگاهانه، مسئولانه و مقتدرانه در خصوص فضای مجازی خواندند و با اشاره به گسترش روزافزون […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در دیدار رئیسجمهور و اعضای شورای عالی فضای مجازی، این شورا را مرکز اصلی سیاستگذاری آگاهانه، مسئولانه و مقتدرانه در خصوص فضای مجازی خواندند و با اشاره به گسترش روزافزون و پرسرعت پدیده عظیم و بینظیر فضای مجازی تأکید کردند: باید با استفاده از تواناییها و استعدادهای جوان کشور و با سیاستگذاری صحیح و اقدامات سنجیده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه فضای مجازی، و حضور فعال و تأثیرگذار و تولید محتوای اسلامی متقن و جذاب حرکت کنیم.
ایشان با اشاره به تأثیرگذاری گسترده فضای مجازی به عنوان یک قدرت نرم فوقالعاده در عرصههای مختلف از جمله فرهنگ، سیاست، اقتصاد، سبک زندگی، ایمان، اعتقادات دینی و اخلاقیات، بر لزوم طراحی مناسب و دقیق برای حفظ حریم امنیت فکری و اخلاقی جامعه در این عرصه تأکید کردند و افزودند: لازمه حضور فعال و تأثیرگذار در فضای مجازی، «تمرکز در تصمیمگیری»، «جدیت در اجرا بدون از دست دادن زمان»، «هماهنگی میان دستگاهها» و «پرهیز از موازیکاری و تعارض» است.
رهبر انقلاب همچنین برنامهریزی و حمایت دولت بهویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای گسترش صنایع مرتبط با فناوری ارتباطات را بسیار ضروری خواندند و تأکید کردند: گسترش این صنایع از طریق شرکتهای دانشبنیان، تأثیر بالایی در اشتغالزایی و تحول در اقتصاد کشور خواهد داشت.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین از زحمات رئیسجمهور و اعضای قبلی شورایعالی فضای مجازی و دبیران فعلی و قبلی این شورا تشکر کردند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب، حجتالاسلام والمسلمین روحانی رئیسجمهور و آقای مهندس انتظاری دبیر شورایعالی فضای مجازی گزارشی در خصوص اهمیت فضای مجازی و برنامهها و اقدامات شورایعالی و مرکز ملی فضای مجازی در دوره اول مسئولیت ارائه کردند. همچنین آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه نکاتی در خصوص الزامات و اقتضائات مرتبط با فضای مجازی بیان کرد.
موضوعات مرتبط: سیاسیاجتماعی
برچسبها: پاتوق پرتقالیرهبرفضای مجازی انفعال
به نقل از گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «ژورنال نیروی هوایی آمریکا» در آخرین شماره خود به بررسی تهدیدهای موشکی متعارف علیه منافع آمریکا در سطح جهان پرداخته و از «ایران» و «چین» به عنوان تهدیدهای موجود علیه نیروهای خود در خاورمیانه و خاور دور یاد کرده است. در این گزارش […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «ژورنال نیروی هوایی آمریکا» در آخرین شماره خود به بررسی تهدیدهای موشکی متعارف علیه منافع آمریکا در سطح جهان پرداخته و از «ایران» و «چین» به عنوان تهدیدهای موجود علیه نیروهای خود در خاورمیانه و خاور دور یاد کرده است.
در این گزارش تاکید شده که البته تهدید علیه نیروهای آمریکا از لحاظ موشکهای بالستیکی در جنوب غربی آسیا کمتر از شرق آسیا است. به عبارت دیگر توانایی موشکی ایران تنها تا شعاع ۵۰۰ کیلومتری عملیات هوایی آمریکا را با خطر مواجه میکند.
همچنین تهدید موشکی بالستیکی ایران علیه پایگاههای هوایی آمریکا در منطقه به نسبت تهدیدات شرق آسیا پایینتر بوده ولی لازم میباشد تا توسعه توان موشکی بالستیکی ایران به طور دقیق نظارت شود و البته در عین حال شباهتهای سطحی بین قابلیتهای موشکی ایران و چین و نیز بعد کمی و کیفی توانهای این ۲ کشور در خاورمیانه و شرق دور نباید هرگز نادیده انگاشته شود و نباید هزینههای دفاعی آمریکا تنها در منطقه شرق آسیا استفاده شوند.
*تهدیدهای موشکی بالستیکی ایران علیه پایگاههای آمریکا در منطقه
در این گزارش همچنین آمده است؛ قابلیتهای موشکی بالستیکی ایران نگرانی جاری را برای برنامه ریزان دفاعی در خاورمیانه، اروپا و آمریکا ایجاد کرده است. به طوری که «رابرت گیتس» وزیر دفاع وقت آمریکا در سال ۲۰۰۹ به صراحت گفت موشکهای بالستیکی برد کوتاه و متوسط ایران به سرعت در حال رشد هستند و اگر ایران بتواند ساخت سلاح هستهای را نیز توسعه دهد، آنگاه سرزمین آمریکا در خطر حمله قرار خواهد گرفت. همچنین تهدیدهای موشکی بالستیکی ایران به عنوان ابزار موثر شدید شرکای آمریکا در خاورمیانه و نیز بنادر و زیر ساختهای انرژی آنها را تهدید میکند.
در یک گزارش پیرامون مزایای در امان ماندن نیروهای هوایی آمریکا از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۰ آمده است: «ایران فعالانه درحال آزمایش سامانههای موشکی جدید بالستیک است. بسیاری از این سامانهها بسیار دقیقتر و برد بیشتری از موشکهای اسکادی که عراق در سال ۱۹۹۱ در جریان جنگ خلیج فارس استفاده کرد، دارند. بنابراین پایگاه های هوایی آمریکا، مقرهای لجستیکی، مراکز فرماندهی و موارد دیگر در خطر هستند. البته تاکنون از سوی ایران آزمایش توانمندی در این زمینه رخ نداده و در مجموع پایگاههای هوایی آمریکا بیش از ۵۰۰ کیلومتر دورتر از برد موشکهای ایران از تهدیدهای موشکی این کشور در امان هستند.»
*توان موشکی ایران
در بخش دیگر گزارش ژورنال نیروی هوایی آمریکا آمده است: توان موشکی ایران بیشتر بر پایه موشکهای قدیمی روسی با فنآوریهای مختلف بوده است. اما ایران بزرگترین زرادخانه موشکی را در خاورمیانه دارد. منابع مطلع میگویند ایران بیش از ۱۰۰۰ موشک بالستیکی از نمونههای مختلف در خدمت دارد. موشکهای ایران سامانههای هدایت شونده پیشرفتهتری تا نمونههای روسی دارند. ایران همچنین توسعه موشکهای اسکاد را در دستور کار خود قرار داده و موشک «شهاب _ ۳ » از آن جمله است. جدای از موشک شهاب _ ۳، ایران توسعه و ساخت ۳سامانه موشکی متعارف را نیز در برنامه کار خود داده که از جمله میتوان به موشک «فاتح _ ۱۱۰» با سوخت جامد اشاره کرد.
سوخت جامد فاتح ۱۱۰ این مزیت را دارد که قابلیت جابجایی بیشتری را به آن بخشیده و سریعتر آماده شلیک میشود. این موشک تک مرحلهای بردی برابر با ۲۰۰ کیلومتر دارد و کویت، بحرین، شمال قطر، امارات متحده عربی و شمال عمان را در تیررس خود دارد. به علاوه، موشک فاتح ۱۱۰ به طور قابل توجهی دقت اصابت مناسبی دارد.
مورد دوم موشک «عاشورا یا سجیل» است که نوعی موشک ۲ مرحلهای بوده و در صورت آماده شدن فن آوری پیشرفتهتری تا موشک شهاب ۳ دارد. این موشک در صورت عملیاتی شدن این امکان را به ایران میدهد به اهدافی در غرب اروپا نیز دست یابد. البته در حالی که مقامهای ایران نسبت به توان موشکی خود و تهدید بودن علیه پایگاههای آمریکا گزافه گویی نیز میکنند. تهدیدهای موشکی ایران علیه آمریکا در خاورمیانه در حد متوسط هستند.
*چین کارآمدترین برنامه موشکی جهان را دارد
در قسمت بعدی این گزارش به توان موشکی چین پرداخته شده و البته با اشاره به دقت اصابت بیشتر موشک های چین تا ایران آمده است: ایران بزرگترین قدرت موشکی در خاورمیانه است اما چین در حال حاضر پیشرفتهترین و کارآمدترین برنامه موشکی را در جهان دارد. این کشور بیش از ۱۰۰۰ موشک بالستیکی متعارف بسیار دقیق که همگی با سوخت جامد هستند را در اختیار دارد.
موشک «دی اف _ ۲۱ » چین به عنوان مثال، مجهز به کلاهک هستهای و سامانه هدایت شونده بسیار دقیق است. برد این موشک ۱۷۵۰ کیلومتر است. پیش بینی میشود در دهه آینده به احتمال زیاد تمامی پایگاههای هوایی آمریکا در غرب اقیانوس آرام در برد موشکهای متعارف این کشور خواهند برد.
در انتهای این گزارش در حالی که تاکید شده توان موشکی ایران در مجموع هم اینک قابلیت دفع عملیات هوایی آمریکا را ندارد آمده است که دکترین برنامه موشکی ایران بر خلاف چین بیشتر متمرکز بر مواجهه با تهاجمها و اشغالگران تا حالت هجومی است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیموشکقدرتقدرت موشکیخاورمیانهتهدیدآمریکاایرانچین
خبرگزاری فارس– بیشک یکی از موضوعاتی که پس از توافق اولیه و قطعنامه شورای امنیت توجه متخصصین را به خود جلب کرد، موضوع موشکهای بالستیک ایران بود. لذا یک روز پس از تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل درباره ایران، بود که محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حاضر […]
خبرگزاری فارس– بیشک یکی از موضوعاتی که پس از توافق اولیه و قطعنامه شورای امنیت توجه متخصصین را به خود جلب کرد، موضوع موشکهای بالستیک ایران بود.
لذا یک روز پس از تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل درباره ایران، بود که محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شد تا به تشریح روند شکلگیری برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، تعهدات دو طرف و الزامات قطعنامه اخیر بپردازد.
(متن کامل و ۵ ضمیمه برنامه جامع اقدام مشترک را از اینجا بخوانید)
(متن قطعنامه ۲۲۳۱ را از اینجا بخوانید)
گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس در این گزارش علاوه بر توضیحات ظریف درخصوص مباحث موشکی به بررسی توان جمهوری اسلامی ایران در این حوزه و تلاش غرب برای جلوگیری از رشد و تعالی جمهوری اسلامی میپردازد.
بخش هایی از اظهارات ظریف که در آن به موضوع موشکهای بالستیک اشاره شده است:
* وزیر خارجه در بخشی از سخنان خود در حالی که ملت ایران را مخاطب قرار داده بود، اظهار داشت: «فرزندان شما در این مذاکرات برای ۶ کشور به ظاهر بزرگ دنیا و نماینده عالی اتحادیه اروپا این موضوع را روشن کردند، که برنامه موشکی و تسلیحاتی ما به هیچکس -صرف نظر از قدرت ادعاییاش- ارتباطی ندارد.»
او در عین حال به قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل اشاره کرده و می گوید: «با این قطعنامه، کلیه قطعنامههای شورای امنیت علیه برنامه هستهای ایران لغو شده و تنها برخی محدودیتها به جای ممنوعیتهای قبلی طی یک سند ضمیمه قطعنامه که از سوی ۱+۵ صادر شده است، اعمال شد که نه تنها در مقایسه با تحریمهای گذشته موشکی و تسلیحاتی ناچیز است، بلکه پس از ماهها مذاکره توانستیم تثبیت کنیم که این محدودیتها حتی جزئی از توافق ما با ۱+۵ و یا به عبارتی دیگر برجام به حساب نمیآید و لذا رعایت نشدن آنها به معنی نقض توافق نیست.»
* وی در توضیح بیشتر قطعنامههای گذشته گفت: «بندهای تند و الزامآور قطعنامه ۱۹۲۹ مبنی بر ممنوعیت فعالیت موشکی کشورمان همراه با الزام کشورها در ممانعت از آن و سازوکار عریض و طویل راستی آزمایی و پیگیری مندرج در ۱۹۲۹، حالا به یک درخواست غیر الزامآور برای خودداری از فعالیت در حوزه موشکهای بالستیک که برای توانمندی حمل سلاحهای هستهای طراحی شدهاند که با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچگاه به دنبال آن نبوده و نخواهد بود، بنابراین در برنامه موشکی ما تاثیری نخواهد داشت.»
* وزیر خارجه اظهاراتش را این طور توضیح میدهد که «تحریم شدید تسلیحاتی ایران لغو و با برخی محدودیتها جایگزین شده است آن هم به نحوی که امکان واردات و یا صادرات اقلام دفاعی به صورت موردی فراهم میشود.»
او البته میگوید: «این مورد نیز منحصر به ضمیمه قطعنامه است و رعایت نشدن آن تاثیری بر برجام نخواهد داشت.»
* ظریف بار دیگر گذشته را یادآور شده و میگوید: «زمانی به اهمیت این تغییرات اساسی و ماهوی نسبت به قطعنامههای سابق پی خواهیم برد که بدانیم تنها تا چند ماه قبل، اکثریت اعضای ۱+۵ و شاید همه آنها، به دنبال حفظ تمامی تحریمهای ۳۵ گانه اشاعهای، تسلیحاتی و موشکی با حفظ عبارات خطرناک در ۶ قطعنامه قبلی بودند ولی با مقاومت و منطق محکم فرزندان مردمی انقلابی ایران، به این حد، آن هم خارج از چارچوب توافق رضایت دادند.»
بنابراین به گفته وزیر خارجه «تحریم تسلیحاتی و موشکی از ابتدا به محدودیت تبدیل شده و بعد از مدت معینی برداشته میشود. این در حالیست که نقض این تحریمها، نقض توافق نخواهد بود.»
* ظریف که در بخشی از سخنان خود به خطوط قرمز ایران در «برجام» میپرداخت، یکی از این خطوط قرمز را «خودداری از پذیرش بازرسی و یا قبول ممنوعیت در حوزه صنایع دفاعی و موشکی» عنوان کرد و افزود: «این مساله به صورت کامل در توافق حاصل شده و حتی در قطعنامه شورای امنیت نیز به صورت قابل قبولی تامین گردید و به محضر مقام معظم رهبری نیز گزارش شده است.»
* وزیر خارجه، مقاومت تیم مذاکرهکننده در این موضوع را «بسیار شدید» توصیف کرده و میگوید: «با این مقاومت تیم ایرانی، طرف مقابل خواستههای اولیه خود برای نظارت و راستیآزمایی بر برنامه موشکی و تستهای موشکی را به طور کامل کنار گذاشت.»
* به گفته ظریف، «در قطعنامه ۲۲۳۱ ممنوعیت شدید هرگونه برنامه موشکی ایران از یک اقدام اجباری قابل پیگرد و حتی قابل پیشگیری با اقدامات قهرآمیز ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد در قطعنامه ۱۹۲۹ خارج و به یک محدودیت غیرالزامآور تبدیل شده و کلیه ساز و کارهای نظارتی که تا روز قبل از توافق برجام بر حفظ آنها اصرار داشتند نیز حذف شده است.»
* وزیر امور خارجه اظهاراتش را با یک پیشنهاد دنبال میکند و میخواهد برای اینکه همگان متوجه شوند چه تحول مهمی در این زمینه صورت گرفته، بند ۹ اجرایی و بند ماقبل آخر مقدماتی ۱۹۲۹ را مطالعه و آن را با بند ۳ ضمیمه ۲ قطعنامه ۲۲۳۱ مقایسه کنند.
موضوعات مرتبط: سیاسیارتش.گنجی در دل ملتجنگ افزار
برچسبها: پاتوق پرتقالیموشکموشکهای بالستیکتسلیحاتآمریکایی
او که در بین همرزمانش معروف به "ابوعزرائیل" است در جنگ با دژخیمان داعش آسیب دیده است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی ابوعزرائیل
ﺟﺎﺳﻮﺱ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻣﺄﻣﻮﺭ ﻭﯾﻠﯿﺎﻡ ﺩﺍﺭﺳﯽ،
ﺳﺎﻟﻬﺎ ﺩﺭ ﻣﺴﺠﺪﺳﻠﯿﻤﺎﻥ ﺯﻧﺪﮔﯽ میﮐﺮﺩ .
ﻭﯼ ﺩﺭ ﺁﻏﺎﺯ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥﭼﻮﭘﺎﻧﯽ ﮐﺮ ﻭ ﻻﻝ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻫﻔﺖ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﺍﯾﻞ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺁﻣﻮﺧﺘﻦ ﻓﺮﻫﻨﮓ و ﺯﺑﺎﻥ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭﯼ ﻣﯽﭘﺮﺩﺍﺯﺩ،
ﭘﺲ ﺍﺯ ﻓﺮﺍﮔﯿﺮﯼ ﺁﻥ، ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭﯼﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻧﻔﺖﺧﯿﺰ ﻣﺴﺠﺪ ﺳﻠﯿﻤﺎﻥ ﺳﮑﻨﯽ ﻣﯽﮔﺰﯾﻨﺪ.
ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺣﻀﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺑﺎ ﻓﻨﻮﻥ ﺷﻌﺒﺪﻩﺑﺎﺯﯼ ﻭ ﺣﺮﺑﻪﻫﺎﯼﺩﯾﮕﺮ، ﺗﻮﺟﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﺤﻠﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻌﻄﻮﻑ ﻣﯽﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥﯾﮏ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺷﯿﻌﻪ، ﺟﺎ ﻣﯽﺯﻧﺪ.
ﺟﯿﮑﺎﮎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﻪ ﻓﺮﺍﮔﯿﺮﯼ
ﻓﻘﻪ ﻣﯽ ﭘﺮﺩﺍﺯﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺩﺭﺟﻪ ی ﺍﺟﺘﻬﺎﺩ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﻣﺴﺎﺟﺪ، ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﭘﯿﺶ
ﻧﻤﺎﺯ ﺣﻀﻮﺭ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ.
ﺍﻭ ﮔﯿﻮﻩ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻋﺼﺎ ﺟﻔﺖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ
ویﺷﺎﯾﻊ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﺯ ﻣﻌﺠﺰﺍﺕ ﺍﻭﺳﺖ.
ﺩﺭ ﮐﺘﺎﺏ ﺧﺎﻃﺮﺍﺗﺶ، ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﮐﻪﺁﻫﻨﺮﺑﺎﻫﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﮔﯿﻮﻩ ﻫﺎﯾﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻋﺼﺎ، ﮔﯿﻮﻩ ﻫﺎ
ﺟﻔﺖ ﻣﯽ ﺷﺪﻧﺪ.
ﺍﯾﻦ ﺟﺎﺳﻮﺱ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ، ﺭﻭﺯﯼ ﺑﻪ ﻣﺴﺠﺪ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ :
ﻣﻦﺣﻀﺮﺕ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﯾﺪﻡ ﻭ ﺍﻭ ﺩﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺷﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﻧﻬﺎﺩ ﻭ ﺑﻪﻣﻦ ﻓﺮﻣﻮﺩ :
" ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﮕﻮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﺩﻩ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﻧﺠﺲ (ﻧﻔﺖ ) ﺩﻭﺭﯼﮐﻨﻨﺪ ".
ﻭی ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﻭ ﻋﺒﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﯽ ﺯﻧﺪ ﻭ ﺍﺛﺮ ﺳﻔﯿﺪﯼ ﺩﺳﺘﯽ ﺭﻭﯼ ﺷﺎﻧﻪ ﺍﺵ ﺭﺍ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ ﺍﯾﻦﻣﺪﺭﮐﯽ ﺑﺮ ﺣﻘﺎﻧﯿﺖ ﻣﻦ است.
ﺍﻭ ﺩﺭ ﮐﺘﺎﺑﺶ ﺗﺸﺮﯾﺢ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﺗﮑﻪ ﺍﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﺍ ﺑﺸﮑﻞ ﺩﺳﺖ
ﺑﺮﯾﺪﻡ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺷﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺯﯾﺮ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺩﺍﻍ ﺟﻨﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻡ ﺗﺎ
ﺧﻮﺏ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺍﻥ ﮐﺎﻏﺬ ﺗﯿﺮﻩ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﺛﺮ ﺩﺳﺖ ﺑﺮ ﺷﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﻧﻘﺶ ﺑﺒﻨﺪﺩ.
ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ، ﺩﺭ ﻣﻨﻈﺮﻩﺍﯼ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺁﺧﻮﻧﺪ ﺷﯿﻌﻪ، ﻣﺪﻋﯽ ﺁﺗﺶ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺭﯾﺶ
ﺩﺭﻭﻏﮕﻮ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺭﯾﺶ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺍﺯ ﻧﺦ ﻧﺴﻮﺯ، ﺣﻘﺎﻧﯿﺖ
ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯽﮐﻨﺪ.
ﺟﯿﮑﺎﮎ ﺩﺭ ﺍﻭﺍﺧﺮ ﺩﻫﻪ ۱۳۲۰ﺧﻮﺭﺷﯿﺪﯼ، ﻓﺮﻗﻪﺍﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪٔ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭﯼ،
ﺑﻮﯾﺮﺍﺣﻤﺪ ﻭ ﺧﻮﺯﺳﺘﺎﻥ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﻃﻠﻮﻋﯿﺎﻥ ﯾﺎ ﺳﺮﻭﺷﯿﺎﻥ ﻧﺎﻣﯿﺪﻩ
ﻣﯽﺷﺪﻩﺍﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮﻗﯿﺖ ﻗﺮﯾﺐﺍﻟﻮﻗﻮﻉ ﻇﻬﻮﺭ ﻣﻬﺪﯼ ﻣﻌﺘﻘﺪ ﺑﻮﺩﻩﺍﻧﺪ.
ﺍﯾﻦ ﻫﻢ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺗﺮﯾﻦ ﺷﻌﺮ ﺍﻭ
” ﺗﻮ ﮐﻪ ﻣﻬﺮ ﻋﻠﯽ ﻣﯿﻦ ﺩﻟﺘﻪ؛
ﻧﻔﺖ ﻣﻠﯽ، ﺳﯽ ﭼﻨﺘﻪ؟ “
ﻣﻨﺎﺑﻊ
۱- ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺍﯾﻞ ﺑﺨﺘﯿﺎﺭﯼ؛
ﺍﺛﺮ ﺭﺍﻑ ﮔﺎﺭﺛﻮﯾﺖ،
ﺗﺮﺟﻤﻪ :
۱- ﻣﻬﺮﺍﺏ ﺍﻣﯿﺮﯼ. ﺗﻬﺮﺍﻥ : ﺳﻬﻨﺪ، ۱۳۷۳
۲ - ﺍﺳﻨﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ( ۱۳۲۰ - ۱۳۲۵ﻩ. ﺵ )
ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﻩ :ﺯﺭﯾﻦﮐﻠﮏ، ﺑﻬﻨﺎﺯ.
ﺗﻬﺮﺍﻥ : ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺍﺳﻨﺎﺩ ﻭ ﮐﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ ﻣﻠﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ۱۳۸۲
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی جاسوس انگلیس
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی علت به نقل از خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز (شنبه) در نشستی خبری که با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی در پاستور برگزار شد، اظهار داشت: خوشحالم فرصتی پیش آمده تا در خدمت خبرنگاران باشم و به سوالاتی که مطرح میشود […]
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی علت به نقل از خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز (شنبه) در نشستی خبری که با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی در پاستور برگزار شد، اظهار داشت: خوشحالم فرصتی پیش آمده تا در خدمت خبرنگاران باشم و به سوالاتی که مطرح میشود پاسخ دهم تا انشاءالله بخشی از کارنامه دولت در طول ۲ سال گذشته تبیین شود.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی روحانیسوالپاسخخبر برجامقطعنامه ی 2231
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از خبرگزاری تسنیم، دوران ریاست جمهوری کنونی به میانه خود رسیده است و دولت یازدهم به سال سوم خویش وارد شده است. در دو سالی که گذشته است دولت محترم زحمات فراوانی را متحمل شده است و خدمات فروانی ارائه نموده است و با کاستیها و ضعفهایی نیز […]
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیرهبر معظمبیانت رهبری سخن خود اتکایی
پس از ناکامی غرب و هم پیمانان منطقه ای اش برای براندازی نظام حاکم بر سوریه،اکنون به این نتیجه رسیده اند که برای مبارزه با تروریسمی که خودشان وارد سوریه کردند به دمشق نیاز دارند.
ناتوانی غرب برای براندازی نظام حاکم بر سوریه و ترس از خطرات تروریسم کشورهای غربی را به این نتیجه رسانده است که با دولت سوریه از در همکاری وارد شوند.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی جماران، «سامی کلیب»در یادداشتی در روزنامه لبنانی البناء نوشت:اگر نظام حاکم بر سوریه سرنگون می شد یا بشار اسد رئیس جمهوری سوریه کناره گیری می کرد یا کشته می شد یا تضعیف می شد جهان نیاز به توافق با ایران نداشت و آمریکا و هم پیمانانش در ناتو نیاز به هماهنگی با روسیه نداشتند و اخوان المسلمین نیز اکنون در دروازه های کشورهای حوزه خلیج فارس می بودند و رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه با لبخندی بر چهره اش در کاخ خود می نشست و تمام این آتش را تماشا می کرد.
این یک واقعیتی است که باید درباره آن درنگ کرد هر چند جهان به دو بخش تقسیم شده است،بخشی که اسد را مسئول اصلی ویرانی در سوریه می داند و بخش دیگر وی را عامل اصلی ایستادگی و نجات سوریه می داند که با خون ارتشی ها و فرزندان این کشور و خون کسانی که از حزب الله و حزب قومی اجتماعی سوریه و دیگرانی که در کنار دولت سوریه جنگیدند موفق شد تا جهت نمای سیاست های منطقه ای و بین المللی را تغییر دهد.
از آن جایی که سیاست های جهان بر اساس منافع و نه بر اساس رویا یا توهم ها پایه ریزی می شوند بنابر این باید گفت که ارتش سوریه خودش را به عنوان بازیگر در معادلات آینده که هدف شان جنگ با تروریسم و از بین بردن داعش و دیگر طرح هایی که به آینده منطقه مربوط هستند،تحمیل کرد.
و از آن جایی که سیاست های جهان بر اساس منافع و نه بر اساس رویا و توهم پایه ریزی می شود بنابر این مخالفان سوری بدترین تصویر را در تاریخ کشورها ارائه کردند.مخالفان سوری بارها دچار اختلاف و چند دستگی شدند و همدیگر را متهم به خیانت کردند و به سیاست دور کردن رقیب خود پناه بردند به رغم آنکه خودشان از دور شدن رنج برده اند.بخش عمده مخالفان سوری بارها خودشان را به کشورهایی فروختند که به اراضی سوریه چشم طمع دارند و هرگز دموکراسی و آزادی را نمی خواهند تا مبادا ویروس به آنها برشد.اکنون این مخالفان سوری هستند که در چندراهی ملت ها به حال خود رها شده و به دنبال آن هستند که از دستاورد توافق هسته ای چیزی نصیب شان شود.
بیشتر پژوهش های غربی اکنون بر این مساله تاکید دارند که اگر انتخاباتی با پوشش بین المللی و با نظارت جهان در سوریه برگزار شود قطعا اسد پیروز می شود،نه فقط به دلیل آن که هنوز در میان مردم سوریه محبوبیت دارد بلکه به دلیل آن که رقیب واقعی در میان مخالفانی که برخی از آنها هنوز توانایی دریافت روادید از کشورهایی که یک روزی خود را «دوستان سوریه»می نامیدند،ندارند،همچنین به دلیل اینکه مردم سوریه دریافتند که پس از این جنگ خشونت بار و پس از بدرفتاری با پناهندگان در کشورهای میزبان پناهندگان و پس از سختی و خطرات زندگی در مناطق تحت اشغال تروریست ها و تکفیری ها کسی غیر از دولت و ارتش شان نمی توانند پیدا کنند تا از آنها حمایت کند.
این سخنان به نظر در تایید بشار اسد گفته شده است و بسیاری اتهام هایی را خواهند زد اما از همان ابتدای بحران سوریه من شخصا این را می نوشتم که موازنه های قدرت،ایستادگی ارتش سوریه،تجزیه نشدن دولت مرکزی که همچنان حقوق ها را پرداخت می کند،ماندن بخش شاکله اصلی مردمی هوادار دولت سر جای خود،صلابت هم پیمانان از روسیه و ایران گرفته تا دیگر هم پیمانان و شخصیت خونسرد و قاطع بشار اسد اجازه تغییر معادلات یا سقوط نظام را نمی دهد.اگر چه سخنان من حامل هواداری از اسد است اما به واقعیت استناد دارد نه به رویا و توهم.
مهم نیست بدانیم که چرا و چگونه سوریه به معادله«یا دولت یا تروریسم»رسیده است،مساله این است که اکنون به این مرحله رسیده است.آمریکا و هم پیمانانش در ناتو قادر به اداره هرج و مرجی نیستند که باور داشتند در بهترین حالتش نظام سوریه را ساقط می کند و ایران را محاصره و مقاومت را به پایان کارش می رساند و در بدترین حالتش سوریه را کشوری ویران با ارتشی ضعیف می کند و خیال اسرائیل را راحت می کند.
هر کسی این روزها با اسد دیدار می کند به این نتایج می رسد:
-اولویت همچنان با جنگ نظامی است زیرا تنها گزینه ای است که مفید بودن آن در برابر حملات طرف مقابل ثابت شده است.
-بد نیست اگر سوریه با طرح های سیاسی پاسخ مثبت دهد البته تا زمانی که هم پیمانانش یعنی روسیه و ایران در متن این طرح ها باشند اما اعتمادی به آمریکا و ناتو نیست زیرا اگر آنها واقعا به دنبال راه حل هستند بلافاصله باید منابع تروریسم را خشکانده و جلوی حمایت مالی از تروریسم را بگیرند و مرزهای ترکیه را بسته و نگذارند که کسی همچنان تروریسم را مورد حمایت مالی قرار داده و آن را در خاک سوریه هدایت کند.
-هنگامی که گفته می شود ایران تو را برای تایید راه حل قربانی می کند می خندد زیرا مساله مربوط به اشخاص یا مسائل عاطفی نیست بلکه مصلحت ایران و مقاومت در پایداری سوریه و صلابتش است،همچنان مصلحت سوریه در ثبات قدم در تعامل با هم پیمانانش است.شاید اسد پیام هایی ایرانی و روسی و غیره دارد که با آنچه این جا و آن جا گفته می شود در تناقض است و شاید بداند کسی که این سخن را به بیرون درز می دهد می خواهد میان ایران و سوریه اختلاف ایجاد کرده و ایران را ضعیف کند.
-اسد احساس می کند بادهای بین المللی و منطقه ای شروع به تغییر کرده است اما به این بادهای ضعیف اعتمادی ندارد و ناگزیر باید بر صلابت موضع نظامی و سیاسی ماند و اولویت را به داخل سوریه داد.هر گاه طرحی سیاسی مطرح شود که مناسب سوریه و نقش این کشور است بی تردید با دید مثبت به آن نگریسته می شود.هیچ چیزی مانع از رخ دادن تحولات نظامی مهم طی هفته های آینده همزمان با تحرکات دیپلماتیک نمی شود.
آن چه درباره تماس های برخی کشورها با دمشق گفته می شود مهم است اما آن چه گفته نمی شود مهم تر است.اگر «ولید المعلم»وزیر خارجه سوریه زبان به سخن بگشاید بسیاری چیز ها فاش می شود.کسانی که با اسد دیدار کرده اند می گویند که اسد احساس می کند که جهان به دیدگاه وی درباره تروریسم رسیده است«اما متاسفانه زمانی رسیدند که تروریسم پشت دروازه های آنها رسیده و دست به کشتار ملت هایشان زده است،به رغم اینکه ما بارها به آنها در این زمینه هشدار دادیم و از طریق نماینده مان در سازمان ملل یا از طریق دیگران به همه این کشورها اطلاعات دقیق دادیم.»
اینکه ولید المعلم این وزیر کهنه کار به مسقط برود و به عمد از عمان آرام و زیبا که نخستین مقدمات مذاکرات میان ایران و آمریکا را مهیا کرد،آن لبخندها را بزند به خوبی از پیام های این لبخندها از قلب خلیج فارس و اینکه این پیام ها برای چه طرف هایی است خبر دارد.
ممکن است برخی در تخیلات خود به آن جا برسند که بگویند جهان دولت سوریه و ارتش سوریه را می خواهد و فروپاشی نهادهای این دولت را نمی خواهد اما خواستار کناره گیری اسد از قدرت است اما واقعیت امر در سوریه این است که همه این نهادها می مانند و اسد اس واساس آنهاست.
و اما دیدگاه دمشق درباره ماجراجویی جدید ترکیه به بهانه جنگ با داعش چیزی جز تلاش برای پوشش شکست سیاست های رجب طیب اردوغان درباره سوریه نیست و رئیس جمهوری ترکیه به خوبی می داند که شکستش در انتخابات ،شکستش در تشکیل دولت ائتلافی و شکست در راضی کردن کردها همه اینها ثمره کوته بینی سیاسی درباره کشور همسایه یعنی سوریه است.حتی خود عربستان سعودی نیز امروز از تحرکات ترکیه ناراضی است.
بی تردید هر شهروند سوری از جمله هر افسر و سرباز در ارتش سوریه می خواهند از این جنگ همه چیز را در این کشور نابود کرده راحت شوند اما بی تردید بشار اسد برای کسانی که از بیش از چهار سال پیش تا کنون در کنارش می جنگند سمبل ایستادگی یا فروپاشی محور بزرگ است.
اسد هنگامی که جهان غرب و ناتو و کشورهای حوزه خلیج فارس و ترکیه همه شان برای براندازی اش از قدرت عمل کردند،کنار نرفت پس آیا امروز که همه به نقش سوریه برای از بین بردن تروریسم نیاز دارند و چه بسا به این کشور و ایران برای برقراری صلح و آتش بس در منطقه نیاز دارند،کنار برود؟
منبع:روزنامه البناء
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیبشار اسدجهانسوریهمعادلات
پس از گذشت شش ماه از تجاوز نظامی عربستان و هم پیمانانش به یمن،انصار الله و ارتش این کشور نه فقط تسلیم نشده بلکه موفق شدند با وارد آوردن ضربات سنگینی به سعودی ها جنگ را وارد مرحله جدیدی کنند که ریاض انتظار آن را هرگز نداشت.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی جماران، روزنامه رای الیوم در سرمقاله خود نوشت:به نظر می رسد که خوشحالی و جشن مسئولان رسمی عربستان پس از عقب نشینی انصار الله و ارتش یمن از چندین شهر در جنوب یمن از جمله«عدن»،«الضالع»،«لحج»و بخش هایی از «تعز» دیری نپایید و پس از حوادثی که صحنه یمن در دو عرصه سیاسی و نظامی شاهد بود به سرعت رو به افول نهاد.این حوادث را می توان در این چند مساله خلاصه کرد:
نخست:انفجار بزرگی که کاخ امنیت سیاسی در منطقه«التواهی»در شهر عدن به وقوع پیوست و برخی منابع گفتند که عناصر وابسته به القاعده با استفاده چند قایق به این مقر رسیده و داخل و اطراف آن را بمب گذاری و پس از آن منفجرش کردند.
دوم:سرنگونی یک بالگرد سعودی از نوع آپاچی و کشته شدن دو خلبان آن توسط پدافند انصار الله و ارتش یمن .سعودی ها به طور رسمی به سرنگونی این بالگرد در مرزهای یمن و عربستان در زمان اقدامش در بمباران میدانی اذعان کردند.
سوم:افزایش انتقادهای همپیمانان عربستان در آمریکا و اروپا در پی افزایش شمار کشته شدگان غیرنظامی یمنی در بمباران اهداف غیرنظامی در یمن توسط جنگنده های سعودی و نابودی زیرساخت ها به ویژه زیرساخت های بندر«الحدیده».
موفقیت عناصر القاعده در رسیدن به عدن و انفجار کاخ امنیت سیاسی پس از عقب نشینی نیروهای ارتش و انصار الله از این شهر تاکیدی بر این نظریه است که این گروه تروریستی القاعده است که خلأ ناشی از این عقب نشینی را پر کرده است و نه نیروی به اصطلاح مقاومت مردمی که وابسته به «عبدربه منصور هادی»رئیس جمهوری فراری یمن هستند؛رئیس جمهوری که خودش، وزرایش و مشاورانش در ریاض به سر می برند.
کنترل شهر عدن توسط القاعده و برخی شهرهای جنوبی یمن دلایل برنگشتن هادی یا «خالد بحاح»معاونش به شهر عدن و تبدیل آن به پایتخت موقت شان را تفسیر می کند.
این شهر با وجود حضور نیروهای وابسته به هادی در آن از امنیت برخوردار نیست،این در حالی است که برخی از طرف های یمنی از جمله نیروهای حراک جنوبی ،هادی و نیروهایش را در عدن اشغالکر می دانند.
اما اگر درباره مساله سرنگونی بالگرد آپاچی سعودی توسط پدافند ارتش و انصار الله تامل کنیم می توانیم بگوییم که این تحول فرماندهان نظامی سعودی را دچار شوک کرده است،این در حالی است که جنگ فرسایشی که عربستان در یمن در آن گرفتار شد نیز در همان مسیری سیر نمی کند که به نفع سعودی ها باشد و دشمنشان سلاح هایی در اختیار دارد که می تواند خسارت های سنگینی به نیروهای ائتلاف عربستان به رغم آنکه این ائتلاف فاصله زیادی به لحاظ موازنه قدرت نظامی با ارتش یمن و انصار الله دارد،وارد بیاورد.
قطعا جنگ فرسایشی طول می کشد و تسلیم شدن انصار الله و ارتش یمن که برخی از گزارش های خبری که به شکل گسترده ای در رسانه های ائتلاف عربستان و کشورهای عربی از آن دم زده بودند،نزدیک به نظر نمی رسد.ظهور این نوع موشک هایی که موفق به سرنگونی هواپیمای نظامی سعودی شد و پیش از آن نیز دو هواپیمای دیگر را سرنگون کرده بود چه بسا آغاز باشد و بعید نیست که اتفاقات غیرمنتظره و ناگهانی دیگری در انتظار سعودی ها و هم پیمانان آنها باشد که در آینده نزدیک از آنها با خبر می شویم.
بن بستی که عربستان در یمن به آن برخورد کرد پیچیده تر می شود و برون رفت از آن نیز در دسترس نیست. اگر بیشتر شهرهای جنوبی یمن در اشغال القاعده است و جنگ در مرزهای یمن و عربستان به لحاظ انسانی و مادی در حال فرسایش سعودی هاست ،پس عربستان چه موفقیتی تا کنون از جنگ به دست آورده است؟علاوه بر آن پس از گذشت شش ماه از آغاز «توفان قاطعیت»هنوز هیچ کس نمی تواند پایان جنگ علیه یمن را پیش بینی کند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالییمنعربستانچالش بن بستپدافند ارتشانصار الله
کشورهای عربی ثروتمند حوزه خلیج فارس که از گروه های مسلح سوری با پول و سلاح حمایت می کنند،حاضر به پذیرش پناهندگان سوری نیستند این در حالی است که کشورهای دیگر مثل لبنان و اردن پذیرای میلیون ها پناهنده سوری هستند.
مرگ فاجعه بار 70 پناهنده سوری در کامیونی در اتریش این پرسش را به وجود آورده است که چرا کشورهای ثروتمند حوزه خلیج فارس که مدعی حمایت از مردم سوریه هستند،حاضر به پذیرش پناهندگان سوری نیستند.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی جماران،روزنامه رای الیوم در سرمقاله خود نوشت:حادثه مرگ 70 مهاجر از جمله چهار کودک که بیشتر آنها سوری بودند که در کامیون مخصوص انتقال غذاهای منجمد خفه شدند،اروپایی ها و نه عرب ها را شوک زده کرد. اما به سرعت این شوک از بین می رود زیرا حوادث دیگری چه در خشکی و چه در قایق های مرگ در عرض دریا رخ می دهد.این حوادث نیز تا زمانی که کشتار و تخریب در سوریه ادامه یابد و راه حل های سیاسی عادلانه و منصفانه شاهد نباشیم ادامه دارد.
مهاجران سوری به دست قاچاقچیان شنیع و دولت های اروپایی که درهای خود را به روی شان بستند کشته شدند،کشورهایی که نقش مهمی در مصیبت ها و نابودی کشورشان و کشته شدن بیش از سیصد هزار نفر از مردم سوریه بازی کردند.این مهاجران خفه شدند در حالی که داشتند با مرگ دست و پنجه نرم می کردند اما کسی متوجه آنها نشد.این حادثه پس از گذشت نیم قرن، تجسد دیگری از رمان«مردانی زیرا آفتاب»اثر «غسان کنفانی»نویسنده فلسطینی است که قهرمانانش در جستجوی کار و لقمه نان برای کودکان خود، در کویت و در قلب یک تانکر سوخت زیر آفتاب سوزان مردند.شهدای نیاز و حاجت.قهرمانان رمان غسان کنفانی قربانی دشمن اسرائیلی شدند که سرزمین شان را اشغال و آنها را زمین هایشان بیرون کرد و شهدای کامیون، سوری هایی بودند که قربانی توطئه عربی-جهانی شدند که از رنج ها و نیازشان به عدالت و زندگی بهتر برای نابودی کشورشان و تجزیه آن به بهانه های متعدد سوءاستفاده کردند.
هنگامی که می گوییم اروپا که کشور هایش از بیشترین رفاه و امنیت در جهان بهره مند اند مسئولیت مستقیم مصیبت این پناهندگان را به عهده دارد منظورمان دخالت نظامی اش در کنار آمریکا یا پشت سر آمریکا برای اشغال عراق،بمباران لیبی و دخالت در سوریه است امری که باعث شد پنج کشور عربی تبدیل به کشورهایی شکست خورده شوند که جنگ داخلی و طایفه ای بر آنها حاکم شود و شبه نظامیان مسلح در آنها جولان داده و تبدیل به جنگل سلاح شوند.
بیشتر کشورهای غربی درهای خود را به روی پناهندگان عرب و آفریقایی بستند و چشم خود را به روی مرگ ده ها هزار نفر از آنها که در عرض دریا غرق شدند نیز بستند،به رغم آنکه این کشورها به شدت به این پناهندگان نیاز دارند تا بتوانند ترکیب جمعیتی خود را اصلاح کنند،زیرا شاهد پیری جمعیت خود و کم شدن شمار طبقه نیروی کار جوان هستند بنابر این پذیرش این پناهندگان در بازار کار اروپا نه از سر منت که برای اروپا مفید است.
کسانی که در کامیون مرگ جان خود را از دست دادند،سزاوار این رفتار غیرانسانی نبودند زیرا مساله آنها عادلانه بود و پناهنده شدن شان نیز مشروع بود.آنها برای حفظ جان شان از خمپاره ها و موشک های گروه های مسلح و درگیری این گروه ها با نیروهای دولتی فرار کردند،به همین دلیل همه درهای اروپایی باید به روی آنها و امثال آنها با توجه به همان ارزش های اروپایی که شب و روز دم از آن می زنند، باز شود؛ارزش هایی نظیر پناه دادن به پناهنده و کمک به نیازمند.
امیدوار بودیم که این برادران سوری در معرض این خطرات قرار نمی گرفتند.آنها کسانی بودند که قلب ها و خانه های خود را به روی میلیون ها عرب از لبنانی و فلسطینی گرفته تا عراقی باز کردند و نباید این گونه توهین آمیز و ظالمانه با آنها رفتار شود و مجبور به مهاجرت به اروپا و نه به کشورهای ثروتمند عربی شوند،کشورهایی که به مهارت ها و مغزهای آنها نیازمندند و به لحاظ جغرافیایی و فرهنگی و دینی به آنها نزدیکتر.
لبنان با حجم کوچکش بیش از یک میلیون پناهنده سوری یعنی چیزی نزدیک به یک چهارم جمعیت خود لبنان را پذیرا شده است،اردن نیز یک میلیون سوری را در کنار یک میلیون عراقی پذیرا شده و این کشور خودش در فقر به سر می برد و آب برای نوشیدن این پناهندگان که تعدادشان یک سوم جمعیتش هستند، ندارد.،غذا و امنیت شان بماند.یک زمانی سودان بیش از چهار میلیون آواره اریتره ای و اتیوپیایی و یمن نیز بیش از دو میلیون سومالیایی را پذیرا شدند پس برای چه کشورهای ثروتمند حوزه خلیج فارس که از گروه های مسلح سوری حمایت مالی و تسلیحاتی می کنند و مدعی هستند که از ملت سوریه و آزادی و امنیت و جان مردمش حمایت می کنند، درهای خود را به روی این پناهندگان بسته اند؟برای چه کشورهای ثروتمند حوزه خلیج فارس بدون آنکه بر سر آنها منت بگذارند لقمه نانی برای آنها مهیا نمی کنند و برای چه فرصت کاری برای جوانان پناهنده ای که دارای مهارت و تخصص اند و تولید کننده هستند،ایجاد نمی کنند؟
خداوند این شهدا و همه برادران سوری و عرب دیگر که عرصه بر آنها در کشورهای عربی تنگ شده و جان خود را در عرض دریا یا خشکی در جستجوی پناهی امن از دست دادند،رحمت کند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیپناهندهثروتمندسوریعراقیکشته شده
روزی عده ای به اصرار از چرچیل خواستند که سیاست را تعریف کند
چرچیل به ناچار دایره ای کشید و خروسی در آن انداخت.
گفت خروس را بدون آنکه از دایره خارج شود بگیرید.
این عده هر چه تلاش کردند نتوانستند و خروس از دایره بیرون می رفت.
آخر از چرچیل خواستند که این کار را خود انجام دهد.
چرچیل خروسی دیگر کنار خروس اول گذاشت و این دو شروع به جنگیدن کردند!
آنگاه چرچیل دو خروس را از گردن گرفت و بلند کرد ، و در پاسخ گفت این سیاست است.
سیاست همیشه تفرقه افکن و دو بهم زن است. این است سیاست انگلیس
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: سیاست انگلیس پاتوق پرتقالی
یعقوب لیث سیستانی ؛ پادشاه سلسله صفاریان و نخستین شهریار ایرانی پس از اسلام .
شبی هر چه کرد ؛ خوابش نبرد ،
غلامان را گفت : حتما به کسی ظلم شده ؛ او را بیابید.
پس از کمی جست و جو ؛ غلامان باز گشتند و گفتند : سلطان به سلامت باشد ، دادخواهی نیافتیم .
اما سلطان را دوباره خواب نیامد ؛ پس خود برخواست و با جامه مبدل ، از قصر بیرون شد ؛
در پشت قصر خود ؛ ناله ای شنید که میگفت خدایا :
یعقوب هم اینک به خوشی در قصر خویش نشسته و در نزدیک قصرش اینچنین ستم میشود ؛
سلطان گفت : چه میگویی؟
من یعقوبم و از پی تو آمده ام ؛ بگو ماجرا چیست؟
آن مرد گفت : یکی از خواص تو که نامش را نمیدانم ؛ شبها به خانه من می آید و به زور ، زن من را مورد آزار و اذیت و تجاوز قرار میدهد .
سلطان گفت : اکنون کجاست؟
مرد گفت: شاید رفته باشد .
شاه گفت : هرگاه آمد ، مرا خبر کن ؛ و آن مرد را به نگهبان قصر معرفی کرد و گفت :
هر زمان این مرد ، مرا خواست ؛ به من برسانیدش حتی اگر در نماز باشم .
شب بعد ؛
باز همان سرهنگ به خانه آن مرد بینوا رفت ؛ مرد مظلوم به سرای سلطان شتافت .
یعقوب لیث سیستانی؛ با شمشیر برهنه به راه افتاد ، در نزدیکی خانه صدای عیش مرد را شنید ؛
دستور داد تا چراغها و آتشدانها را خاموش کنند آنگاه ظالم را با شمشیر کشت .
پس از آن دستور داد تا چراغ افروزند و در صورت کشته نگریست ؛
پس ؛ در دم سر به سجده نهاد ،
آنگاه صاحب خانه را گفت قدری نان بیاورید که بسیار گرسنه ام .
صاحبخانه گفت : پادشاهی چون تو ؛ چگونه به نان درویشی چون من قناعت توان کردن؟
شاه گفت: هر چه هست ؛ بیاور .
مرد پاره ای نان آورد و از شاه سبب خاموش و روشن کردن چراغ و سجده و نان خواستن سلطان را پرسید ؛
سلطان در جواب گفت:
آن شب که از ماجرای تو آگاه شدم ؛ با خود اندیشیدم در زمان سلطنت من ؛ کسی جرأت این کار را ندارد مگر یکی از فرزندانم ؛
پس گفتم چراغ را خاموش کن تا محبت پدری ؛ مانع اجرای عدالت نشود ؛
چراغ که روشن شد ؛ دیدم بیگانه است ؛
پس سجده شکر گذاشتم .
اما غذا خواستنم از این رو بود که از آن شب که از چنین ظلمی در سرزمین خود آگاه شدم؛
با پروردگار خود پیمان بستم لب به آب و غذا نزنم تا داد تو را از آن ستمگر بستانم .
اکنون از آن ساعت تا به حال چیزی نخورده ام.
گر به دولت برسی ؛ مست نگردی ؛ مردی
گر به ذلت برسی ؛ پست نگردی ؛ مردی
اهل عالم همه بازیچه دست هوسند
گر تو بازیچه این دست نگردی ، مردی.
اگر یعقوب های این زمانه، چراغ خاموش کنند و در پی عدل و انصاف بیفتند،!، چند آقا و آقازاده به زمین می افتند؟؟!!
حتما مصلحت نیست که چراغی خاموش شود.!!
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: یعقوب لیث پاتوق پرتقالی
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «رابرت جردن» سفیر اسق آمریکا در عربستان (2001-2003) در سخنانی قابل تعمق تاکید کرد که راهبرد ریاض در منطقه ایستادگی علیه ایران است.
بنوشته روزنامه یمنی «الثوره» جردن افزود که راهبرد عربستان سعودی در منطقه بر این اساس است که ایران را در صورت وقوع هر رویداد منفی در منطقه مقصر برشمارد.
سفیر اسبق آمریکا در سخنانی تاکید کرد، ائتلاف عربستان سعودی علیه انصارالله در یمن راهبردی آشکار ندارد. این دیپلمات آمریکایی گفت: «آنها راهبرد خود را روشن نکردند و به نظر میرسد که راهبرد ریاض ایستادگی در برابر جمهوری اسلامی است و این که ایران را در هر اقدام منفی در منطقه به ویژه در شرق کشورشان چون یمن و بحرین قرار دهند.»
جردن گفت: «عربستانیها هدف سیاسی از نبرد در یمن نداشتند و من فکر میکنم این احتمال وجود دارد که(تبعات) این نبرد علیه خود آنها باشد.»
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: عربستان آل سعود آل فتنه ام الفساد جهان اسلام مادر تروریسم تکفیری پاتوق پرتقالی
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: خبر داغ داغ بصیرت اسرائیل توافق هسته ای پاتوق پرتقالی
نمایندگان در جلسه علنی 4 اسفند 93 مجلس، تبصره 21 لایحه بودجه سال 1394 کل کشور را مورد بررسی و به تصویب رساندند. بر اساس این مصوبه درآمد حاصل از اجرای مفاد مواد 1 (افزایش قیمت حاملهای انرژی) و 3 ( افزایش قیمت آب و کارمزد جمعآوری و دفع فاضلاب) قانون هدفمندی یارانهها در سال 94 تا مبلغ 48 هزار میلیارد تومان تعیین میشود./ بررسیها نشان میدهد پیش بینی نمایندگان مجلس در اسفند ماه 93 مبنی بر درآمد 48 هزار میلیارد تومانی دولت از هدفمندی یارانهها در سال 94 تحقق نیافته و دولت برای تامین منابع مالی جهت پرداخت یارانه ها به مشکل جدی بر خورده است!
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: خبر داغ داغ پاتوق پرتقالی, یارانه
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پس از جمع بندی مذاکرات هستهای و برخی گمانه زنیها درباره لغو تحریمهای تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران؛ رسانههای خارجی اظهارات مختلفی را درباره اقدام ایران به خرید تسلیحات نظامی از کشورهای مختلف پس از برجام مطرح کردند.
موضوعات مرتبط: صفحه اصلیسیاسیارتش.گنجی در دل ملتجنگ افزار
برچسبها: پاتوق پرتقالیایرانجنگندهاموال بلوکه شدههستهایبرجام
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مذاکرات هستهای میان ایران و گروه کشورهای 1+5 قطعاً به دلیل برخورداری از جنبههای قوی فنی، فقط میتواند عرصه اظهارنظرهای کارشناسی از سوی متخصصین امر باشد.
در این میان اما برخی نابخردان روزگار معاصر ما هم زبان به رجز گشودهاند و اظهاراتی مطرح کردهاند که بیشتر به یک "فکاهی کودکانه" شبیه است تا به یک "تحلیل کارشناسانه".
شاید مریم رجوی را بتوان پیشقراول لشکر گزافهگوها پیرامون بحث مهمی چون مذاکرات هستهای دانست. وی که موارد بی شماری از ارتکاب جنایات متعدد همچون ترورهای کور و شکنجههای ظالمانه را در کارنامه سیاهش دارد و به همراه همکیشانش به تجسم راستین تباهی بدل شده است، اینک خود را داعیهدار حمایت از حقوق بشر پنداشته و خواستار آن شده که غربیها توافق نهایی هستهای با ایران را امضاء نکنند!
و جالب اینکه دلیل احمقانهای که وی برای توجیه این اراجیف تراشیده، حمایت از حقوق بشر و آزادیها در ایران است. وی مدعی است که توافق نهایی هستهای، راه را برای دستیابی ایران به سلاح هستهای خواهد گشود و فضای خفقان را در ایران حاکم خواهد ساخت.
وی که با این اظهارات، مورد تشویق کسانی چون "نتانیاهو" و صهیونیستهای ضدّ انسان و انسانیت نیز قرار گرفته است، گویا جنایات هولناکی که در طول 3 دهه گذشته علیه ایرانیها مرتکب شده را فراموش کرده است. "خانم تروریست" در بخش دیگری از گزافهگوییهایش حتی به خود جرأت داده که شرط و شروط هم تعیین کند و از جمله بگوید: توافقی که بساط بمب سازی را جمع نکند، قابل قبول نیست.
زن روسیاه منافقین که در عقیده و عمل، تفاوت چندانی نمیتوان میان او و صهیونیستها قائل شد، بهتر است به جای مداخله در امری که هرگز به او مربوط نبوده و نیست و اساساً کمترین شایستگی این برای اظهارنظر در اینباره نیز در او متصور نخواهد بود، فکری به حال اردوگاه منهزم و مضمحل خویش کند.
مذاکرات هستهای به عنوان عرصه مهمی که کلیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با همه ظرفیت علمی و فنی و کارشناسیاش به آن وارد شده و از ابتدا به دقت همه مراحل آن را رصد کرده و البته در ادامه هم به همین صورت خواهد بود، بسیار اجلّ و افضل از آن است که آدمکشهایی چون منافقین و به ویژه سرکرده نادان آن بخواهند و بتوانند در مورد آن اظهارنظر کنند.
ادعاهایی از قبیل دفاع از حقوق بشر و آزادیهای سیاسی و مدنی ایرانیان نیز با هدفی جز سرپوش گذاشتن بر جنایات گروهک تروریستی نفاق مطرح نشدهاند و هرگز نباید و نمیتوانند اظهاراتی از روی خیرخواهی و حسننیت قلمداد گردند و بدین ترتیب به هیچ وجه نمیتوان کسی چون مریم رجوی را فردی مدافع حقوق بشر و آزادیهای مدنی و سیاسی ایرانیها دانست.
آری، مثل کسانی چون مریم رجوی، نمونه مثل معروف و رسای زبان شیرین فارسی است که «اسب ها را نعل می کردند، پشه هم پایش را بالا برد» حقیقت این است که رجوی مونث، اگر هنری داشت، صرف پیگیری اهداف مذبوحانه ای می کرد که به خیال باطل خود و همفکرانش سال هاست در حسرت تحقق آن ها به سر می برد.
چه نگون بخت است جامعه جهانی اگر تحلیل خون آشامانی چون "این زن داعش صفت" را مبنای تعامل خود با جمهوری اسلامی ایران که اقتدارش در سطح منطقه و جهان، دیگر قابل تردید و تشکیک نیست قرار دهد و چه ابلهند کسانی که برای این مونث منافق و اراجیفی که به هم می بافد کف می زنند. «الحمد لله الذی جعل اعدائنا من الحمقاء»
گزارش از حمیدرضا حیدرپور
موضوعات مرتبط: صفحه اصلیسیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیمریم رجویمنافقهسته ایلاف
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: آمریکا اوباما تهدید نظامی ایران طبل توخالی!
رهبری در مورد رجز خوانی یک هفته قبل دولت مردان ودولت زنان غربی ها ,در خطبه عید فطر فرمودند
این آقا (رئیس جمهور امریکا) گفته است می تواند ارتش ایران را نابود کند/ قدیمی های ما این جور حرف ها را لاف در غریبی می گفتند/ اگر می خواهند درست بفهمند اگر می خواهند از تجربه های خود درست استفاده بکنند بدانند اگر جنگی این جا اتفاق بیفتد آن کسی که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد آمریکای متجاوز و جنایتکار است
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی رهبری
جواد میری، پژوهشگر مطالعات منطقه ای گفت: برخی از شیعیان اسماعیلیه با این اعتقاد که یکی از خلفای فاطمی به نام «حاکم بامرالله» کشته نشده و به غیبت رفته است از اسماعیلیه منشعب و به دروزی ها معروف شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، دروزی ها یک اقلیت کوچک حدوداً یک میلیون و پانصد هزار نفری را تشکیل می دهند که عمدتاً در سوریه، لبنان، فلسطین و اردن حضور دارند. دروزی ها در سده ۱۱ میلادی از اسماعیلیه منشعب شدند و از مکاتب گنوسی و فلسفه نوافلاطونی تأثیر پذیرفته اند. آنها خود را موحد می دانند اما برخی ابهامات درباره آنها وجود دارد که باعث شده برخی مذاهب اسلامی دیگر، آیین دروزی و پیروان آن را به خروج از اسلام و بدعت گذاری در دین متهم سازد.
در زمینه اندیشه ها و مبانی اعتقادی دروزی ها با دکتر سیدجواد میری، دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به گفتگو نشسته ایم؛
*در ابتدا یک معرفی کلی از دروزی ها بفرمایید.
در مورد دروزی ها یک سری اطلاعات کتابخانه ای وجود دارد که می توان با یک جستجوی ساده به آنها دسترسی پیدا کرد. اطلاعاتی مانند اینکه دروزی ها کجا بوده اند و از کجا آمده اند و از چه زمانی وارد منطقه شده اند که من به طور خیلی خلاصه آنها را بیان می کنم، بعد وارد اصل مطلب می شویم.
با ظهور دولت فاطمیون در جهان اسلام که مرکز آن در قاهره است، معادلات سیاسی، کلامی، مذهبی فلسفی جهان اسلام دستخوش تحولات عظیمی می شود، چون فاطمیون شاید از تنها نحله های تشیع اسماعیلیه بودند که معتقد به باطن گرایی بودند و جزء نحله باطنیون بودند.
در آن زمان امویها و بقایای آنها، در جنوب اروپا و در مناطق اسپانیا و فرانسه کنونی بودند و عباسیان در بیشتر قسمت های سرزمین های خلافت اسلامی بودند و یک سری هم سلطنت ترکان غزنوی و بعدها سلجوقی که در قسمت های آسیای مرکزی، ایران امروز، ترکیه و بالکان بودند. تقریباً برخلاف این سه یا چهار نحله، اسماعیلیه تنها گروه و تنها مرکز دولتی بودند که اساس زندگی دینی خودشان را بر عنصر باطنی گرایی پایه گذاری کرده بودند.
ورود اسماعیلیون به جهان اسلام و تشکیل دولت و حکومتی بسیار قوی، نه تنها معادلات را در حوزه سیاست و روابط بین الملل آن روز، هم در جهان اسلام و هم خارج از جهان اسلام با دولت های مسیحی از بین برد، بلکه صف آرایی های کلامی، فقهی، حدیثی و فلسفی و فکری را هم به هم زد.
از درون شیعیان اسماعیلی باطن گرا در آن زمان فردی به نام حاکم بامرالله، یکی از خلفای فاطمیون بود. بعضی ها معتقدند که حاکم بامرالله را کشته اند و بعضی ها معتقدند که حاکم بامرالله کشته نشده، بلکه او به غیبت رفته و به نوعی برای آنها امام زمان محسوب می شود. خیلی از اسماعیلیون این را قبول نکردند و انشعابی در اینجا صورت گرفت و نتیجه آن انشعاب، نحله یا فرقه ای با عنوان دروزی ها شد که معتقدند حاکم بامرلله ششمین خلیفه اسماعیلی، تجلی واقعی خداوند در روی زمین است. اینها به دروزی ها معروف شدند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: دروزی ها اسماعیلیان عقاید وریشه های تاریخی
خبرگزاری تسنیم: رسانه های رسمی عربستان، سناریوی جدید رژیم آل سعود علیه دولت منتخب عراق با هدف سرنگونی آن را کلید زدند که آمریکا هم در این توطئه شوم مشارکت دارد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: عربستان آل سعود آل فتنه ام الفساد جهان اسلام توطئه علیه عراق
گرت پورتر روزنامهنگار ارشد آمریکایی در یادداشتی با اشاره به «برجام» تصریح کرد که دولت کنونی آمریکا روایت دولت بوش در قبال برنامه هستهای ایران را پذیرفته و آن را تغییر نداده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «گرت پورتر» روزنامهنگار مستقل آمریکایی در یاداشتی برای «میدل ایست آی» تاکید کرد که هرچند شاهد تغییراتی در رویکرد دولت باراک اوباما درباره برنامه هستهای ایران بودهایم، اما دولت او روایت بوش درباره برنامه هستهای ایران را پذیرفته است.
متن یادداشت این روزنامهنگار ارشد و مستقل آمریکایی در متون زیر آمده است:
«خوشحالم که آمریکا و ایران پس از حدود دو سال مذاکرات و 35 سال دشمنی به یک توافق در وین رسیدند. ناکامی در این مساله با توجه به شرایط سیاسی جاری قطعا عواقب بدی برجای میگذاشت و این مذاکرات موفق با چنین توافقی که در آن هر دو طرف امتیازات قابل توجهی دادهاند، باید به تلطیف خصومت شدیدی که طی سالها در آمریکا ایجاد شده کمک کند.
اما اشتیاق من برای توافق با این حقیقت روبرو میشود که فرایند سیاسی موجود در بحث ملاحظه کنگره میتواند اثر معکوس(برای تلطیف خصومت در قبال ایران) داشته باشد و قسمت اعظم این مشکل آن است که دولت اوباما بنا ندارد برای رد کردن این ایده افراطگرایانه از ایرانی که به دنبال حصول به سلاحهای هستهای است، هر کاری کند. بلکه دولت در حال ملحق شدن به این ایده از ایران به عنوان کشور هستهای سرکش است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: آمریکا ایران انرژی هسته ای توافق وین !
جنگندههای ترکیه بار دیگر حملاتی را علیه مواضع حزب کارگران کردستان ترکیه در شمال عراق و پایگاههای داعش در شمال سوریه انجام دادند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خبرنگار شبکه خبری الجزیره در ترکیه اعلام کرد که جنگندههای این کشور پایگاههای حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) را در مناطق کوهستانی واقع در مثلث مرزی عراق، ایران و ترکیه بمباران کردند. این حملات پایگاههای پ.ک.ک در منطقه تحت کنترل اقلیم کردستان عراق را هدف قرار داد.
جنگندههای ترکیه که به تازگی به پایگاه هوایی "دیاربکر" واقع در جنوب ترکیه منتقل شدهاند علاوه بر مواضع پ.ک.ک پایگاههای داعش در سوریه را نیز هدف قرار دادند.
این حملات در حالی انجام میشود که احمد داوود اوغلو، نخست وزیر ترکیه اعلام کرده که عملیات علیه پ.ک.ک و داعش همچنان ادامه خواهد داشت و تمامی نیروهای ارتش که مکلف به تامین امنیت جنوب، جنوب شرق و شمال شرق ترکیه هستند، فراخوانده شدهاند.
نیروهای امنیتی ترکیه طی چند روز گذشته حدود 700 تن از جمله دهها تبعه خارجی را در راستای عملیات خود علیه "تروریسم" در 24 استان بازداشت کردند.
حزب کارگران کردستان اعلام کرده که چهار تن از نیروهایش در حمله هوایی جنگندههای ترکیه در شمال عراق طی سه روز گذشته کشته شدهاند.
این حزب روز یکشنبه مسئولیت کشتن دو سرباز ترکیهای را برعهده گرفت. همچنین ارتش ترکیه حملات توپخانهای خود به پایگاههای داعش را ادامه داد و مواضع این گروه در دو شهرک واقع در حومه شمالی حلب و در نزدیکی شهر "مارع" را گلوله باران کرد.
گزارشها حاکی از کشته شدن 9 عضو داعش در حملات هوایی و توپخانهای ترکیه در حومه شمالی حلب است. نیروهای نظامی ترکیه در مرزهای این کشور با سوریه در حالت آماده باش قرار دارند.
در همین راستا قرار است پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز سه شنبه نشست فوق العادهای را به درخواست ترکیه در آنکارا برگزار کند.
در این نشست در خصوص عملیات نظامی ترکیه علیه داعش و پ.ک.ک گفتوگو خواهد شد.
در حالی که سازمان ملل حمایت خود را از حملات ترکیه اعلام کرده، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواهان ادامه روند صلح میان دولت ترکیه و کردها شد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: ترکیه پ ک ک داعش , چالش دوگانه
وزیر امور خارجه کشورمان ، گفت: دیدگاههای ما درباره تحولات سوریه، عراق و یمن ممکن است با بعضی از همسایگانمان اختلاف داشته باشد؛ اما با اطمینان و قاطعیت کامل می گوییم امنیت کشورهای منطقه، امنیت ما است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امروز عصر و در ادامه سفر منطقهای خود، با «ابراهیم جعفری» همتای عراقی خود دیدار کرد و سپس در نشستی خبری حاضر شد.
ظریف در این نشست خبری با اشاره به توافق هسته ای ایران و ۱+۵ گفت: ما معتقدیم یک پرونده ساختگی را به پایان رساندیم تا بر روی این موفقیت یک مبنای جدیدی را در منطقه آغاز کنیم.
وزیر امورخارجه ایران با بیان اینکه زمان آن رسیده است که صفحه جدیدی با همکاری کشورهای منطقه آغاز کنیم، اظهارداشت: ما مانعی برای گفتگو با کشورهای منطقه برای حل مشکلات نداریم. ما هیچ مشکلی با هیچ یک از همسایگان خود نداریم.
وی تاکید کرد: دیدگاههای ما درباره تحولات سوریه، عراق و یمن ممکن است اختلافاتی با بعضی از همسایگانمان داشته باشد؛ اما ما با اطمینان و قاطعیت کامل می گوییم امنیت کشورهای منطقه امنیت ما است. ما تلاش می کنیم این امنیت جمعی را تقویت کنیم.
همچنین ابراهیم جعفری وزیر امورخارجه عراق نیز در این نشست خبری، گفت: عراق آماده است به گسترش همکاری های سازنده کشورهای منطقه کمک کند.
وی افزود: عراق آماده گفتگو با همه کشورهای منطقه برای حل مشکلات است.
دیدار ظریف با رئیس جمهور عراق/ضرورت توسعه بیش از پیش مناسبات دو کشور
به گزارش مهر، پیش از این دیدار، محمد جواد ظریف با فواد معصوم رئیس جمهور عراق دیدار و گفتگو کرد.
فؤاد معصوم رئیس جمهور عراق در این دیدار با اشاره به همکاریهای دوجانبه تهران و بغداد، توسعه بیش از پیش مناسبات دو کشور را خواستار شد.
ظریف نیز، با تأکید بر گسترش همکاریهای دوجانبه و منطقهای میان جمهوری اسلامی ایران و عراق، ضرورت همگرایی بیشتر برای مقابله با تروریسم و همچنین گفتگوهای منطقهای در جهت مقابله با پدیده شوم تروریسم را یادآور شد.
دیدار با حیدر عبادی نخست وزیر، سلیم جبوری رئیس مجلس و حجتالاسلام سیدعمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق از دیگر برنامههای وزیر امور خارجه کشورمان در سفر به عراق بود.
گفتنی است وزیر خارجه ایران در ادامه سفر منطقهای خود شامگاه یکشنبه از طریق فرودگاه بین المللی امام علی (ع) در نجف اشرف، وارد عراق شد.
وی همچنین صبح امروز در نجف و پس از زیارت بارگاه امیرالمونین(ع) با حضور در بیت آیت الله سیستانی با ایشان دیدار و گزارشی از روند مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ و توافق به دست آمده ارائه کرد.
ظریف سفر منطقه ای خود را به سه کشور کویت، قطر و عراق آغاز کرده و طی دیدار با مقامات عالی این کشورها علاوه بر آخرین نتایج مذاکرات هسته ای، پیرامون روابط دو جانبه و آخرین تحولات منطقه ای گفت وگو و تبادل نظر می کند. این اولین سفر خارجی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از توافق هسته ای تهران با گروه ۱+۵ است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: ایران عراق روابط راهبردی
شماری از عناصر سوری وابسته به گروهک «ارتش آزاد» که در شهر «زبدانی» سوریه محاصره شدند پس از تسلیم سلاح خود به ارتش سوریه پیوستند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، منابع خبری از پیوستن عناصر جدا شده از گروههای تروریستی به ارتش سوریه خبر میدهند.
وبگاه خبری «الحدث نیوز» لبنان، گزارش داد، برخی از منابع میدانی در سوریه خبر دادند که شماری از عناصر مسلح در شهر «زبدانی» از گروههای خود جدا شدهاند.
به گزارش این وبگاه، این افراد از جمله پیکارجویان محلی وابسته به گروه تروریستی «ارتش آزاد» بودند که پس از مذاکره با ارتش سوریه خودشان را تسلیم کردند.
«طارق الزین»، «علی مراد»، «أکرم الحورانی»، «منیر الآغا» و« عبد الله رحمة» از جمله عناصر ارتش آزاد هستند که پس از تسلیم به ارتش سوریه پیوستهاند.
این عناصر اعلام کردند که برخی از تروریستهای خارجی بر سر مذاکرات برای پایان جنگ در زبدانی کارشکنی میکنند و همچنین آنها را تهدید کردهاند در صورتی که با ارتش سوریه وارد مذاکره شوند آنها را خواهند کشت و همین مسئله سبب شد که به ارتش سوریه بپیوندند.
بنا بر این گزارش، در سایه تداوم اوضاع در زبدانی احتمالا بر شمار این افراد افزوده خواهد شد.
ارتش سوریه و مقاومت لبنان در حال حاضر شهر زبدانی را محاصره کردهاند و از تروریستها خواستهاند که با تحویل سلاح تسلیم ارتش شوند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: سوریه حزب ا خط مقدم مقاومت
مقاومت چهار شهرک شیعهنشین در سوریه که کاملا محاصره هستند و اکثریت مردم آن در شهر باقی ماندهاند و از شهر خود دفاع میکنند، لابهلای اخبار جنگ سوریه گم شده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، مقاومت چهار شهرک شیعهنشین در سوریه که کاملا محاصره هستند و اکثریت مردم آن در شهر باقی ماندهاند و از شهر خود دفاع میکنند، لابهلای اخبار جنگ سوریه گم شده است و تاکنون از توجه رسانهای و خبری شایستهای بهرهمند نشدهاند.
پیامدهای جنگ در شمال غرب سوریه همچنان ادامه دارد و گروههای تروریستی در سایه مقاومت ستودنی ساکنان شهرکهای شیعهنشین «فوعه» و «کفریا» در ادلب و «نبل» و «الزهراء» در حلب، همچنان رؤیای تصرف این شهرکها را فقط در سر دارند و توان عملی کردن آن را ندارند.
این روزها که پیشروی ارتش سوریه و مقاومت لبنان (حزبالله) در غرب سوریه و شرق لبنان و مشخصا در شهر مهم «الزبدانی» سرعت گرفته است، و تروریستهای النصره موفقیتی در متوقف کردن حزبالله نیافتهاند، تلاش کردند با فشار بر شهرکهای محاصره شده شیعه، عامل فشاری بر حزبالله بیابند.
شلیک 60 موشک در نیم ساعت به شهرکهای نبل و الزهراء و چند حمله خمپارهای و راکتی شدید طی 10 روزگذشته به الفوعه و کفریا، بخوبی نشاندهنده حجم وسیع فشار تروریستی به این شهرکهاست و از سویی دیگر، نشان دهنده مقاومت و ایستادگی درخشان شیعیان محاصره شده است.
وبگاه خبری «العهد» لبنان نیز در مطلبی به بررسی مقاومت مردم این شهرکها پرداخت و نوشت: گروههای تروریستی «جبهه النصره» و «جیش الفتح» همچنان به محاصره ظالمانه شهرکهای فوعه و کفریا ادامه میدهند و به صورت گسترده دست از بمباران این مناطق و کشتار افراد غیر نظامی ساکن آن برنمیدارند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: سوریه قربانی تروریسم تکفیری خط شکن محور مقاومت
ظاهرسازی آمریکا در مبارزه با تروریسم در خاورمیانه
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: آمریکا داعش شرکای راهبردی
پایگاه ویکی لیکس فاش کرد که وزارت خارجه عربستان به گزارشگر ویژه سازمان ملل در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران، جهت اتخاذ مواضع تند در این خصوص، مبلغ یک میلیون دلار رشوه داده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه ویکی لیکس اخیرا با انتشار سندی اعلام کرده است که سفارت عربستان در کویت به «احمد شهید» گزارشگر ویژه سازمان ملل در ایران یک میلیون دلار رشوه داده است تا وی در قبال ایران مواضع تندی را اتخاد و اقدام به نوشتن گزارشهای تند و جهت دار درخصوص وضعیت حقوق بشر در ایران کند.
در این میان احمد شهید از وزیر خارجه عربستان در این خصوص تشکر کرده و وعده داده است که تمام تلاش خود را در خصوص اتخاذ مواضع جانبدارانه علیه ایران به کار بندد.
این سند در ادامه انتشار ۵۰۰ هزار نسخه از اسنادی که مربوط به تماسهای محرمانه وزارت خارجه عربستان با سفارتخانه های این کشور در مناطق مختلف دنیا توسط سایت افشاگر ویکی لیکس منتشر شد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: عربستان آل سعود آل فتنه ام الفساد جهان اسلام توطئه علیه ایران!
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از ایرنا، تنها چند روز پس از امضای توافق و در حالی که شورای امنیت در حال تصویب قطعنامه لغو تحریم های ایران بود یک هیات عالیرتبه آلمانی به ریاست قائم مقام صدراعظم این کشور و وزیر اقتصاد و انرژی به ایران سفر کرد. پس از آن قرار […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از ایرنا، تنها چند روز پس از امضای توافق و در حالی که شورای امنیت در حال تصویب قطعنامه لغو تحریم های ایران بود یک هیات عالیرتبه آلمانی به ریاست قائم مقام صدراعظم این کشور و وزیر اقتصاد و انرژی به ایران سفر کرد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیاروپایی, ایران, با, بازگشت, برای, به, تحریم, رفع, رقابت, صنعت, نفت, ها, همزمان
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از مشرق، سعدالله زارعی طی یادداشتی در کیهان به تحلیل تحولات اخیر ترکیه پرداخت و نوشت: تحولات هفته گذشته در مناطقجنوبی ترکیه و مناطق شمالی سوریه از یک تغییر عمده در جنگ سوریه خبر میدهند. یک ماه پس از آنکه شایعات روی پایان حکومت بشار اسد تا آخرماه […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از مشرق، سعدالله زارعی طی یادداشتی در کیهان به تحلیل تحولات اخیر ترکیه پرداخت و نوشت: تحولات هفته گذشته در مناطقجنوبی ترکیه و مناطق شمالی سوریه از یک تغییر عمده در جنگ سوریه خبر میدهند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی اردوغان, است, ایران, بر, ترکیه, دولت, سقوط, لبه, نیازمند, پرتگاه, کمک
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از ایرنا، بی بی سی در گزارشی نوشت: عده ای از ناظران، نزدیک شدن بیش از اندازه اسرائیل به جمهوریخواهان برای مقابله با یکی از بزرگ ترین دستاوردهای سیاست خارجی رئیس جمهوری دموکرات را کاری اشتباه و بی فایده می دانند. «افرائیم هالوی» رئیس پیشین سازمان جاسوسی «موساد»، دو سناریو […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از ایرنا، بی بی سی در گزارشی نوشت: عده ای از ناظران، نزدیک شدن بیش از اندازه اسرائیل به جمهوریخواهان برای مقابله با یکی از بزرگ ترین دستاوردهای سیاست خارجی رئیس جمهوری دموکرات را کاری اشتباه و بی فایده می دانند.
«افرائیم هالوی» رئیس پیشین سازمان جاسوسی «موساد»، دو سناریو را پیش بینی می کند که به باور وی هر دو به ضرر اسرائیل تمام خواهد شد.
وی به بی بی سی فارسی گفت: «اگر اوباما در این کارزار پیروز شود و مصوبه کنگره را وتو کند، آمریکا توافق هسته ای را اجرا خواهد کرد و اسرائیل تمام نفوذش بر دولت آمریکا را از دست خواهد داد.»
«از طرف دیگر، اگر توافق توسط کنگره فسخ شود، آمریکا دیگر نخواهد توانست در مورد برنامه هسته ای ایران کاری انجام دهد و کشورهای دیگر هم مسیر خود را در پیش خواهند گرفت. روسیه، چین، فرانسه و آلمان هر یک خط مشی مستقل خود را دنبال خواهند کرد، در این صورت، دیگر گزینه نظامی جدی هم در برابر برنامه اتمی ایران باقی نخواهد ماند.»
پایگاه اینترنتی بی بی سی فارسی در ادامه نوشت: بحث توافق هسته ای ایران این روزها در واشنگتن داغ شده و هیاهوی زیادی بر سر معامله هسته ای با جمهوری اسلامی در پایتخت آمریکا به راه افتاده است. با این حال، کمتر کسی انتظار دارد که کنگره تحت کنترل جمهوریخواهان بتواند مانع از اجرای توافق شود.
اکثریت حزب جمهوریخواه در کنگره قاطع نیست بنابراین آنها باید برای خنثی کردن وتوی رئیس جمهوری و رد توافق، حمایت حدود یک – پنج نمایندگان دموکرات را جلب کنند که به چند دلیل کار آسانی نخواهد بود.
در حال حاضر، باراک اوباما در موقعیت سیاسی محکمی قرار دارد و بنا بر نظرسنجی ها، افکارعمومی داخلی از توافق حمایت می کند.
به علاوه، «هیلاری کلینتون» مطرح ترین کاندیدای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ از توافق وین حمایت کرده است.
بنابراین در شرایطی که قدرت های بزرگ و شورای امنیت سازمان ملل متحد هم مهر تایید خود را بر توافق گذاشته اند، بعید به نظر می رسد که حدود ۲۰ درصد از هم حزبی های باراک اوباما جرات شورش علیه او را داشته باشند.
این رسانه در ادامه نوشت: کنگره آمریکا آخرین سنگر مقاومت «بنیامین نتانیاهو» در برابر توافق هسته ای ایران است. نتانیاهو هنوز امید دارد که در دو ماه آینده با بسیج کردن دو سوم نمایندگان کنگره، مانع از لغو تحریم های ایران شود و توافق را برهم بزند. به دلیل همین امید است که او فعلا از گفت وگو با دولت اوباما برای دریافت یک بسته غرامت که واشنگتن پیشنهاد پرداخت آن را داده است، خودداری می کند.
از زمان امضای توافق وین، کاخ سفید برای جلب رضایت متحد استراتژیک خود، پیشنهاد داده است که همکاری های نظامی – امنیتی با اسرائیل را گسترش بدهد.
این رسانه ادامه داد: «نهادهای نظامی – امنیتی در اسرائیل به دریافت هرچه سریع تر غرامت از آمریکا علاقمند به نظر می رسند به خصوص که بنابرگزارش ها، قرار است نیروی هوایی اسرائیل تعداد بیشتری جنگنده بسیار پیشرفته «اف-۳۵» دریافت کند، اما بنیامین نتانیاهو ظاهرا خسارت وارده به منافع کشورش را آن قدر سنگین می داند که می گوید هیچ غرامتی آن را جبران نخواهد کرد.»
«اما بعضی از ناظران معتقدند که نتانیاهو خوب می داند در مقطع فعلی بروز هرگونه نشانه ای که او هم بسته غرامت احتمالی را پذیرفته یا خواهد پذیرفت، در عمل به معنای تسلیم شدن در برابر توافق بد تعبیر خواهد شد؛ توافقی که اسرائیل و لابی این کشور در واشنگتن سخت تلاش دارند تا نمایندگان کنگره را علیه آن بسیج کنند. به همین سبب، نتانیاهو به احتمال بسیار زیاد ترجیح خواهد داد که تا لحظه آخر به جای صحبت کردن در مورد غرامت، به مبارزه و مخالفت با توافق ادامه بدهد.»
به گزارش بی.بی.سی، «رون درمر» سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن، این روزها به شدت مشغول رایزنی با نمایندگان کنگره از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه است تا به توافق هسته ای ایران رای منفی بدهند. لابی ایپک نیز کمپین تبلیغاتی ۲۰ میلیون دلاری خود علیه توافق را از هفته گذشته آغاز کرده است.
لینک خبر :http://elat.ir/?p=42042
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: آمریکا, اجرای, از, پاتوق پرتقالیاسرائیل, ای, با, بر, توافق, دست, دهد, دولت, رئیس, را, موساد, می, نفوذش, هسته, پیشین
به گزارش یگاه خبری علت به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارتش ترکیه مواضعی را در روستای عیاشه واقع در استان حلب در شمال سوریه هدف قرار داد. بر اساس این گزارش افراد مسلح از داخل سوریه بهسمت مرزهای ترکیه شلیک کردند که به کشته شدن یک نظامی ترک […]
به گزارش یگاه خبری علت به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارتش ترکیه مواضعی را در روستای عیاشه واقع در استان حلب در شمال سوریه هدف قرار داد.
بر اساس این گزارش افراد مسلح از داخل سوریه بهسمت مرزهای ترکیه شلیک کردند که به کشته شدن یک نظامی ترک منجر شد و بهدنبال آن ارتش ترکیه نیز به مواضعی که از آنها شلیک صورت گرفته بود پاسخ داده است.
منابع محلی همچنین اعلام کردند که چهار تانک ترکیه با پشتیبانی هوایی جنگندههای اف۱۶ ترکیه وارد حلب در شمال سوریه شدند.
همچنین یک گردان متشکل از ۶۰ نیروی ویژه ترکیه با ورود به خاک سوریه کنترل دو روستا را به دست گرفتند و داعش را از این مناطق بیرون کردند.
رسانههای ترکیه نیز اعلام کردند که درگیریهای شدیدی بین گروه تروریستی داعش و ارتش ترکیه در خاک سوریه و مرزهای مشترک دو کشور صورت گرفته است.
یک مسئول ترک نیز در این زمینه اعلام کرد آنکارا بهدنبال درگیری با داعش چندین جنگنده به مرزهای سوریه ارسال کرده است.
لینک خبر :http://elat.ir/?p=41917
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیاف۱۶, با, تانکهای, ترکیه, جنگندههای, خاک, سوریه, شدند, وارد, پشتیبانی
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از خبرگزاری تسنیم، سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری با اشاره به اشراف همه جانبه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بر آنچه در روند تحولات و رخدادهای منطقه ای و مواضع و رفتارهای دشمنان ملت ایران در جریان است اظهار کرد : “نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای صیانت از […]
به گزارش پایگاه خبری علت به نقل از خبرگزاری تسنیم، سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری با اشاره به اشراف همه جانبه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بر آنچه در روند تحولات و رخدادهای منطقه ای و مواضع و رفتارهای دشمنان ملت ایران در جریان است اظهار کرد : “نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای صیانت از استقلال و تمامیت ارضی کشور و آرمان ها و ارزش های نظام و ملت از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد و بدون توجه به رجزخوانی ها و تهدید های قدرت های زورگو و مستکبر و مجامع جهانی وابسته ، توسعه ظرفیت های دفاعی خود را در دستور کار دارند .
وی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی هرگز دچار غفلت و خطای راهبردی نخواهد شد تصریح کرد:” آموزه های تاریخی بویژه تجارب ۳۷ سال گذشته ملت ایران را مصمم ساخته است که لحظه ای از پیگیری راهبرد بازدارندگی دفاعی و آمادگی همه جانبه برای مقابله سخت، قاطع و ویرانگر با تهدیدات خارجی درنگ نکرده و دست بر “ماشه” با چشمان تیزبین رفتار جبهه دشمن و ماجراجویان منطقه ای و فرا منطقه ای را تحت رصد و کنترل داشته باشد .”
معاون ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه با اشاره به اظهارات اخیر رئیس هیئت حاکمه امریکا مبنی بر بازبودن حساب های بزرگتر بین ایران و آمریکا گفت:” اوباما اتفاقا این موضوع را بدرستی مورد اعتراف قرار داده است. آنها می دانند سیاههی خیانت ها و خباثت های آمریکا علیه ملت ایران آنقدر متراکم است که نباید مذاکرات هسته ای با ایران آنها را احساسی و هیجان زده کند ، چرا که ملت ایران هرگز کارنامه سیاه ایالات متحده علیه خود را فراموش نخواهد کرد “.
رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور با بیان اینکه عظمت ایران اسلامی مقامات آمریکایی را به تناقض گویی و اعلام مواضع ناهماهنگ و متفاوت وادار کرده است و افزود : “رئیس جمهور ایالات متحده در کمال وقاحت همچنان از تهدید و روی میز بودن گزینه نظامی علیه ایران می گوید در حالی که وزیر خارجه آمریکا با صراحت سخن از ناتوانی در حمله نظامی و تسلیم کردن ایرانیان به زبان می راند “.
وی با تاکید بر اینکه ایرانیان واکنش خود را با لبخند و اخم کاخ سفید و سردمداران نالایق و جنگ طلب آن تنظیم نمی کنند تصریح کرد:”مقامات آمریکایی بهتر است واقعیات را بپذیرند و از هذیان گویی پیرامون دسترسی به مراکز نظامی ایران و محدود کردن توانمندی های دفاعی جمهوری اسلامی دست بردارند”.
سردار جزایری با تاکید بر اینکه ظرفیت های بالنده دفاعی کشور ما ، از جمله موشک های بالستیک نقاط ممنوعه ای است که ملت ایران به احدی از بیگانگان اجازه اندیشیدن به آن را نمی دهد،گفت:”مجموعه توانمندی های دفاعی جمهوری اسلامی از جمله موشک های نسل جدید آماده ی مقابله و برخورد با هر متجاوزی است”.
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در پایان با تاکید بر اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی همچنان به حفظ و توسعه ظرفیت های دفاعی کشور و ارتقا آمادگی های خود می اندیشند و لحظه ای از این مهم غافل نخواهند شد تصریح کرد:” ملت ایران همواره در پی تقویت صلح و امنیت جهانی است اما در عین حال خود را مهیای کارزارهای سخت کرده است”.
لینک خبر :http://elat.ir/?p=42012
موضوعات مرتبط: سیاسیارتش.گنجی در دل ملتاخبار ارتش
برچسبها: پاتوق پرتقالیآمادگی, است, ایران, با, برخورد, جدید, متجاوزی, مقابله, نسل, های, هر, و, وشک
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «جان کری» و «ارنست مونیز»، وزرای خارجه و انرژی آمریکا در یادداشتی در روزنامه واشنگتنپست نوشتهاند هیچ کشوری نمیتواند جلوی بازگشت خودکار تحریمها علیه ایران را بگیرد.
این دو مقام آمریکایی در آغاز یادداشت خود به توصیف وضعیت برنامه هستهای ایران همزمان با آغاز به کار دولت باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا پرداختهاند.
آنها مینویسند: «وقتی رئیسجمهور اوباما روی کار آمد با ایرانی مواجه بود که به چرخه سوخت هستهای دست یافته بود، تأسیسات مخفیانه غنیسازی در داخل کوه احداث کرده، در میانه راه نصبِ تقریباً ۲۰ هزار سانتریفیوژ برای غنیسازی اورانیوم قرار داشت و در در حال ساخت سانتریفیوژهای پیشرفته و یک رآکتور آب سنگین با قابلیت تولید پلوتونیوم سطح تسلیحاتی بود.»
وزرای آمریکایی همچنین در اظهاراتی ادعا محور نوشتهاند ایران در آن زمان در صورت تصمیم برای تولید سلاح هستهای داشت گام در این راه نهاده بود و جامعه بینالملل، اطلاع اندکی درباره برنامه هستهای این کشور داشت.
«کری» و «مونیز»، جمعبندی مذاکرات هستهای حاصل شده در شهر وین اتریش را «بهترین راه» برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات ادعایی اتمی و «تنها گزینه ماندگار و بادوام» برای نیل به این هدف عنوان کردهاند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالیجان کریمونیزانرژیتحریم هسته ای
وزیر دفاع انگلیس در صریحترین اظهارات خود، به آماده شدن دولت این کشور برای اقدام نظامی علیه داعش در سوریه اذعان کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه ایندیپندنت، مایکل فالون، وزیر دفاع انگلیس در بیانیه خود که در آن به حضور پنج خلبان انگلیسی در حمله هوایی در انگلیس اشاره کرده بود، بر تمایل وزرا برای قانونی بودن عملیات در سوریه علیه داعش تاکید کرد.
فالون در این باره گفت: فرماندهی و کنترل داعش در شمال سوریه است. تروریستهای این گروه از این منطقه سلاح و نیرو به عراق میفرستند. از این نقطه است که تاثیرات این گروه در جهان گسترش مییابد و در حقیقت تهدید علیه انگلیس نیز از این منطقه نشأت میگیرد.
وی ادامه داد: داعش بسیاری از شهروندان را کشته است و روشن است که قصد دارد به این قتلها ادامه دهد.
اما اظهارات جولیان لوییز، رئیس کمیته دفاعی پارلمان انگلیس بیانگر اختلاف نظرات در این مجلس است. این نماینده محافظهکار اعلام کرده بود، حمله به داعش در سوریه این خطر را دارد که دولت بشار اسد، رئیسجمهوری این کشور تقویت شود.
لوییز در این باره گفته بود: حقیقت این است که شما باید با یکی از این دو «شیطان» مواجه شوید و تا زمانی که نتوانید بد را از بدتر تشخیص دهید، نمیتوانید استراتژی مشخصی در سوریه داشته باشید.
در مقابل اظهارات فالون، ورنون کوکر، وزیر دفاع دولت سایه انگلیس، دولت را به دلیل عدم اعلام حضور نیروهای انگلیسی در حملات خاک سوریه محکوم کرد. با این حال فالون پنهان کردن این مساله از سوی دولت از چشم مردم و پارلمان را رد و تاکید کرد: هیچ چیز جدیدی درباره این اقدام وجود ندارد.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: پاتوق پرتقالی سوریه , قربانی تروریسم تکفیری , خط شکنمحور مقاومت
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،در پی انجام توافق هسته ای روز گذشته سردار سلیمانی، کامران دانشجو، سردار نقدی، پرویز فتاح، سردار وحیدی، سردار سلامی و رستم قاسمی از جمله شخصیت هایی هستند که از لیست تحریم ها خارج خواهند شد.
اگر نام سردار قاسم سلیمانی تا مدتی قبل تنها به عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران برایمان آشنا بود اما حالا او به چهره ای تبدیل شده است که رسانه های جهان از او به عنوان "ژنرال سلیمانی" یاد می کنند و دیگر نه برای ایرانیان، که برای کل جهان چهره ای شناخته شده و قدرتمند است.
در این بین یکی از رسانه های آمریکایی دیدن نام سردار سلیمانی در این لیست ابراز نگرانی کرده است.
abc NEWS مدعی شده؛ با رفع تحریم از این شخصیت، آمریکایی ها بسیار متضرر خواهند شد.
آنها نگران بیشتر شدن سفرهای ژنرال ایرانی و محدودیت اقدامات خرابکارانه آنها در منطقه هستند.
گفتنی است؛این رسانه اظهار داشته هنوز مشخص نیست که این ژنرال ایرانی به کدام کشورها می تواند سفر کند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: ایران مقتدر آمریکا سردارسلیمانی
خبرگزاری تسنیم:منابع رسانه ای یمن از هلی برن عناصر مسلح امارات و عربستانی در سواحل عدن خبر داد. برخی منابع هم از کشته شدن سه افسر اماراتی در این شهر خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سایت یمنی پرس، ارتش و کمیته های مردمی با شبکه القاعده و شبه نظامیان عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن درگیر هستند و توانسته اند بخش های زیادی از شهر عدن در جنوب یمن را بازپس گرفته و تلفات و خسارتهای زیادی به این عناصر مسلح وارد کنند.
این منابع به کشته شدن سه افسر اماراتی در خیابان مطاعم الحمراء در شهر عدن بعد از انهدام خودروهای آنها و خودروهای همراهانشان خبر دادند.
در همین حال، این منابع از رسیدن حمایت و پشتیبانی گسترده به عناصر مسلح از سوی امارات و عربستان خبر داد که در سواحل عدن هلی برن شد.
تداوم حمایت عربستان از عملیات القاعده در عدن
ارتش عربستان سعودی به پشتیبانی هوایی و دریایی خود از عناصر شبکه تروریستی القاعده در شهر عدن در جنوب یمن ادامه می دهد.
به گزارش تسنیم به نقل از منابع خبری یمن، یک منبع امنیتی یمنی گفت: عناصر گروه القاعده با پشتیبانی هوایی و بمباران گسترده جنگنده های ائتلاف تحت سرکردگی عربستان به دو بخش کریتر و خور مسکر در قلب شهر عدن حمله کردند و همزمان کشتی های جنگی در خلیج عدن نیز به گلوله باران پرداختند.
وی افزود: هواپیماهای آپاچی ارتش سعودی عملا در تجاوزگری علیه یمن شرکت دارند و چندین حمله در سطح پایین صورت دادند. این امر با پیاده کردن خودروهای زرهی و سلاح از کشتیهای جنگی در بندر انجام شد که شعارهای کشورهای عرب خلیج فارس که در ائتلاف شرکت داشتند، روی آن نوشته شده بود.
این درحالی است که هشت شهروند یمنی در حمله جدید جنگندههای سعودی به منطقه الفرش در بخش حرض در استان جحه شهید و تعداد دیگری زخمی شدند.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: یمن تجاوز آل سعود دیپلماسی ضعیف ایران! سکوت جامعه جهانی!
رئیسجمهوری آمریکا ساعاتی پس از قرائت بیانیه پایانی مذاکرات هستهای وین در مصاحبه ای سراسر توهین و افترا به جمهوری اسلامی ایران ضمن تهدید دوباره تهران مدعی شد که «تحریمها بود ایران را به میز مذاکره آورد.»
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، رئیسیجمهوری آمریکا در ادامه ادعاهایش درباره مذاکرات هستهای ایران این بار پس از حصول دو طرف گفتگوهای هستهای به جمعبندی مذاکرات مدعی شد «تحریمها بود که ایران را به میز مذاکره آورد».
به گزارش نیویورک تایمز، باراک اوباما ساعاتی پس از پایان مذاکرات وین در مصاحبه 45 دقیقهای با توماس فریدمن خبرنگار ارشد این روزنامه آمریکایی مواضع خود درباره مذاکرات هستهای ایران را مطرح کرد.
وی درباره مذاکرات هستهای با ایران مدعی شد: «ما این توافق را بر این مبنا که در حال تغییر رژیم داخل ایران باشد ارزیابی نمیکنیم و یا اینکه این توافق را بر این اساس که همه مشکلاتی که رد آن به ایران برمیگردد را حل کند و یا همه فعالیتهای شرورانه آنها در سطح جهان را از بین ببرد. ما این توافق را بر این اساس ارزیابی میکنیم که ایران نتواند به بمب هستهای برسد و این قول اساسی و ابتدایی من در گفتگو با نخستوزیر نتانیاهو بود و این همیشه مورد بحث بود».
اوباما افزود: «آنچه من قادر به گفتن درباره آن هستم این است که ما قادریم ثابت کنیم این توافق قاطعترین راه و مسیری است که در آن ایران به سلاح هستهای نخواهد رسید و ما با همکاری کامل جامعه بینالمللی و بدون درگیر شدن در یک جنگ دیگر در خاورمیانه قادر به حصول به آن خواهیم بود».
وی در پاسخ به سوالی درباره انتقادات مبنی بر عدم استفاده از همه ابزارها از قبیل تهدید معتبر نظامی علیه ایران جواب داد: «فکر میکنم این انتقادات گمراهکننده و غلط است. ببینید دقیقا ما چه چیزی بدست آوردیم. ما همه مسیرهای ایران برای سلاح هستهای را مسدود کردیم و دلیل اینکه ما قادر به متحد کردن جامعه جهانی حول موثرترین رژیم تحریمها بودیم، تحریمهایی که اقتصاد ایران را فلج کرد و در نهایت آنها را به میز(مذاکره) کشاند به خاطر موافقت و توافق جهان با ما بود. این موضوع که دستیابی ایران به سلاح هستهای خطری بزرگ برای منطقه، متحدان ما و برای جهان خواهد بود. ما چنین نوع اجماعی را نداشتیم. به عنوان عضوی از معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای، استدلال آنها این بود که "ما حق داشتن برنامه صلحآمیز هستهای را داریم"».
اوباما ادامه داد: «ما به آنها گفتیم با توجه به رفتار گذشته شما و تردید و ظن شدید ما و شواهدی مبنی بر تلاشهایی برای نظامی کردن برنامه هستهایتان، فعالیتهای ثبات زدایی که در منطقه دارید و حمایتات از تروریسم، برای ما اینکه به حرف شما اعتماد کنیم، کافی نیست شما باید به ما ثابت کنید که تنها در حال ایجاد برنامه هستهای صلحآمیز هستید. در نتیجه همه این سیستمی که ما ساختیم بر اساس اعتماد نیست بلکه مبتنی بر مکانیسم قابل راستی آزمایی است».
وی گفت: «من اختلافات زیادی با رونال ریگان دارم اما آنچه من کاملا او را به خاطرش تحسین میکنم شناختن این واقعیت بود که شما قادر به راستی آزمایی یک توافق با امپراطوری شیطانی و اهریمنی بودید که مصمم به نابودی ما بود و یک خطر بسیار موجودیتی برای ما بود خطری بسیار فراتر از آنچه ایران قادر به آن خواهد بود. من اختلاف نظرهای بسیاری با ریچارد نیکسون داشتم اما او فهمید که یک احتمال در قبال چین برای اتخاذ مسیر متفاوت وجود داشت. شما این چیزها را آزمایش میکنید و تا زمانی که ما ظرفیت و توان امنیتی خود را حفظ میکنیم و توانایی خود برای پاسخ قاطع نظامی را زمانی که برای حفاظت از دوستان و متحدانمان ضروری باشد، کنار نمیگذاریم، این ریسکی است که باید آن را بپذیریم. این یک رویکرد عملگرایانه مبتنی بر عقل سلیم است و احمقانه نیست. این کار شناختن این موضوع است که اگر ما بتوانیم این اختلافات را بدون توسل به زور حل کنیم برای ما و مردم منطقه بسیار بهتر خواهد بود».
رئیسجمهور آمریکا همچنین در اظهاراتی بی اساس که بیشتر مردم ایران از قشرهای مختلف را مد نظر داشت ادعا کرد: «آنچه جالب است اینکه اگر شما به اتفاقات چند ماه اخیر نگاه کنید میبینید که مخالفان این توافق تندروها و کسانی هستند که بسیار روی حمایت ایران از تروریسم و رفتارهای ثبات زدای ایران در کشورهای همسایه آن و ضد آمریکایی و اسرائیلی بودن سرمایهگذاری کردهاند که این باید چیزی به ما بگوید چرا که آن تندروها در وضعیت جاری که ایران منزوی است سرمایهگذاری کردهاند و به خاطر این وضعیت قدرتمند و تقویت شدهاند. آنها تبدیل به تنها بازی موجود در شهر شدهاند. آنها نه تنها در امور نظامی حرف دارند بلکه از نظر اقتصادی هم قادر به استفاده از شرایط حول و حوش تحریمها هستند و بنیه قوی دارند در حالی که اگر شما یک پایگاه متفاوتی از افراد حاضر در تجارت و تبادلات اقتصادی در داخل ایران داشته باشید این مضوع شاید نحوه تفکر آنها درباره هزینهها و مخارج چنین رفتارهای ثبات زدا را تغییر دهد».
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: ایران مقتدر انرژی صلح آمیز هسته ای اظهارات اوباما